22.06.2020-11:56 (Son Güncelleme:19.04.2024-16:14)


1

Sanırım hepimiz çamaşırlarımızı asmak için mandal kullanıyoruz. Mandalların görevi sadece astığınız çamaşırları düşmemek için tutması değildir. Birbirinden farklı işlevlerde kullanabileceğiniz harika önerilerimiz var. İşte mandallarla evinizi güzelleştirebileceğiniz öneriler...



2

Yaz-kış kullanmayı sevdiğimiz fularlarımızı dolaplarımıza hep katlayarak koyarız. Ama bu katlama işlevi fularlarda iz bırakır ve biz fular kullanacağımız zaman muhakkak ütü yapma ihtiyacı duyarız. Size çok güzel bir tavsiyemiz olacak. Mandallardan askılık yapmaya ne dersiniz. Mandalları bir tahtanın üzerine yapıştırın. Ardından tahtaya askılık için iki köşesine çivi çakarak ip geçirin. Bu yöntem ile mandallara fularlarınızı asabilirsiniz



3

Türk halkı olarak bir kahveyi bir de çay içmeyi çok severiz. Çay içmek için oturduğumuz yerden devamlı kalkmak bizi yorar çünkü biz keyif çayını rahat ettiğimiz yerde oturarak içmeyi daha çok tercih ederiz. Bu yüzden de çaydanlığımızı da yanımıza alırız. Peki, sıcak çaydanlığımızı en nereye koyacağız düşüncesi hep aklımızda olur değil mi? Bunun için size harika bir önerimiz olacak. Çay altlığınızı mandallarla yapmak bir de bu mandalları farklı tasarımla yapmak sizin için oldukça hoş olacaktır.



4

Evde devamlı kendinize baktığınız ya da karşısına geçip harika görseller çektiğiniz aynalar hepimiz için önemlidir. Aynı zamanda aynanızın görünüşü de oldukça hoş olursa sizi daha mutlu edecektir. Bunun için duvara asılı olan aynanızın çevresine mandallar asmaya ne dersiniz? İnana bu sayede herkes aynanızı merak edecektir.



5

Saksılarınızı farklı bir görünüm katmak ister misiniz? Bunun için saksıların kenarlarına mandalları geçirmek yeterli olacaktır. Böylelikle saksılarınız olduğundan daha hoş görünecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR