25.08.2020-09:19 (Son Güncelleme:29.03.2024-08:12)


1

Survivor 2020 ile tanınan Berkan Karabulut, yarışmadan sonrada özel hayatı ile merak edilen isimlerden biri oldu. Karabulut, sevgilisi Lale Onuk ile sosyal medyadan paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Berkan Karabulut, son olarak da hayranlarını sevindiren bir paylaşım da bulundu. İşte haberin detayları...



2

Survivor yarışması sonrası yarışmacılar kendilerini tatil yapmaya adadı. Çeşme ve Bodrum’da tatil yapan yarışmacılar birbirlerini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.



3

Survivor’ın sonuna doğru oldukça iyi anlaşan Cemal Can, Berkan, Nisa ve Barış tatilde de bir araya geldi. Survivor Nisa’nın memleketi Prag’tan döner dönmez Barış Murat Yağcı ile görüşmesi sosyal medyada olay olmuştu.



4

Bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Berkan Karabulut kendi özel hayatıyla dikkat çekmekte. Uzun süredir beraber olan Berkan Karabulut ve Lale Onuk’tan hayranlarını sevindirecek aşk dolu bir paylaşım geldi.



5

Survivor Berkan Miss Turkey güzeli sevgilisi Lale Onuk ile olan bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşıma 'Kalbin sağ yarısını ben, sol yarısını sol yanım çizdi' notunu düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr