11.07.2020-09:18 (Son Güncelleme:20.04.2024-02:59)


1

Survivor 2020 dün akşam yayınlanan son bölümü canlı olarak ekrana geldi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu dokunulmazlık oyunu mücadelesi herkesi ekranlara kilitledi. Büyük finale kalan 2 yarışmacıdan biri olmak için Barış, Cemal Can, Yasin ve Berkan oyun parkurunda ter döktü.



2

Herkesin merakla beklediği Survivor 2020'nin büyük finaline sayılı günler kaldı. Canlı yayında oynanan dokunulmazlık oyunu uzayınca Acun Ilıcalı, ada konseyini iptal etti.



3

Survivor 2020'de son dörde kalan yarışmacılar, Berkan, Barış, Cemal Can ve Yasin, eşleşme için kura çekildi. İlk turda Barış - Yasin ve Cemal - Berkan eşleşmesi ortaya çıktı. Yarışmacıların dinlenmesi için eşleşmeler çarpraz olarak yapıldı.



4

Survivor 2020'de dokunulmazlık oyunundaki finale adını ilk yazdıran isim Barış oldu. Yasin ile oynadığı oyunda Barış, ilk finalist oldu. Daha sonra parkura Cemal Can ve Berkan çıktı. Bu karşılaşmada da oyunu Berkan, Barış'ın rakibi oldu.



5

Günün sonunda Berkan ve Barış karşı karşıya geldi. Bu ikili arasındaki final oyununda Berkan, rakibine sayı şansı bile vermeden beş oyunu Berkan kazandı ve gün birincisi oldu. 12 Temmuz Pazar akşamı ise Survivor yine canlı olarak yayınlanacak. Bu üç yarışmacı ile Yüzleşme Konseyi yapılacak ve canlı yayında yapılacak oylama ile finale kalan iki isim belli olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr