25.05.2022-09:55 (Son Güncelleme:08.07.2022-12:32)


1

Fort worden canavarı

Fort worden canavarı

Amerika'da bulunan ve çok sayıda paranormal hikayenin merkezi olan fort worden'daki bu gizemli binadan çekilen bir fotoğraf sosyal medyayı karıştırmıştır. Fotoğrafın sol üst köşesinde yatan bir adam görenleri epey şaşırtmakta.



2

Saklambaç oynayan ürkütücü çocuk

Saklambaç oynayan ürkütücü çocuk

Bu tuhaf fotoğraf bir saklambaç oyunu sırasında çekilmiş. Karanlıkta evin içerisinde saklambaç oynayan arkadaş grubundan birisi fotoğraf çekmiş ve bu görüntüyle şok olmuştur. Çekilen bu gizemli ve ürkütücü fotoğrafın ise sırrı bir türlü çözülememiştir.



3

Perdedeki yaşlı kadın silüeti

Perdedeki yaşlı kadın silüeti

Reddit kullanıcısı tarafından paylaşılan bu fotoğrafta ise küçük çocuğun arkasındaki siyah perdede yaşlı kadın yüzü bulunmakta. Bu ürkütücü ayrıntının fark edilmesi üzerine çocuğun babası, perdedeki yansımanın eskiden evlerinde oturan yaşlı kadına ait olabileceğini iddia etmiştir. Bu iddia ne kadar doğrudur bilmiyoruz ama fotoğraf epey korkutucu görünüyor.



4

Hayalet dağcı (Kanada)

Hayalet dağcı (Kanada)

Kanada hamilton'da bulunan dundas peak'e tırmanan bir kişi kendisiyle birlikte olan kuzeninden manzaraya karşı fotoğrafını çekmesini istemiştir.



5

O an fark edilemeyen küçük ayrıntı diğer gün fotoğraflara tekrardan bakılınca gün yüzüne çıkmıştır. Dik dağın yamacında siyah pantalon, beyaz tişört giymiş bir kişi durmaktadır. İlginç olan şey bu kişinin o an orada fark edilmemiş olmasıdır. Daha sonra internette fotoğrafın paylaşılması üzerine çok sayıda kişi fikrini söylemiş fakat hala daha bu ürkütücü fotoğrafın gizemi çözülememiştir.



6

Yüzsüz top toplayıcısı

Yüzsüz top toplayıcısı

İngiltere premier liginde oynanan bir maç esnasında çekilmiş bu fotoğrafta saha kenarında yüzsüz bir top toplayıcısı oturuyor. Bir twitter kullanıcısı tarafından fark edilen ve internette paylaşılan fotoğraf kısa sürede internet gündemine oturmuştur. Peki ama sizce top toplayıcısı gerçekten de yüzsüz mü yoksa bir göz yanılsaması mı?



7

New mexico'daki ürkütücü fotoğraf

New mexico'daki ürkütücü fotoğraf

Bir diğer reddit kullanıcısı ise bu gizemli fotoğrafı paylaşarak yıllar önce çekildiğini ve fotoğrafın çekildiği sırada etrafta kimsenin olmadığı belirtilmiştir. Yani şu an fotoğrafta gördüğünüz mavili kadın aslında yokmuş hatta fotoğrafı çeken kişi bölgede kendisinden başka kimsenin olmadığını kesin bir dille belirtmiştir.



8

Tantallon kalesi'ndeki hayalet

Tantallon kalesi'ndeki hayalet

2015 yılında bir turist tarafından çekilen bu fotoğraf tüyleri diken diken etmekte. İskoçya'da bulunan Tantallon Kalesi'nden çekilen bu fotoğrafta üst katta gulyabaniye benzeyen bir figür dikkat çekmekte. Ama bir önceki gizemli ve ürkütücü fotoğraf gibi bu fotoğrafın da bir türlü gizemi çözülememiştir.



9

Arabanın etrafındaki tarikat

Arabanın etrafındaki tarikat

70li yıllarda bulgaristan'ın kırsal bir bölgesinde çekilmiş bu fotoğraf şans eseri bölgede olan ve yardım arayan bir adam tarafından çekilmiştir. Kızıyla birlikte yolculuk eden adam arabasının bozulması üzerine yardım aramak için yürümeye başlamış ve bu ürkütücü manzara ile karşılamıştır. tamamen siyah giyinen insanlar içerisinde küçük bir kızın olduğu beyaz arabanın etrafını sarıp ayin yapmaktadırlar. Bu ürkütücü fotoğrafın ve siyahlı insanların kim olduğu ise hala bilinememektedir.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR