16.11.2020-13:48 (Son Güncelleme:23.04.2024-23:27)


1

Süper Lig'de özellikle son iki hafta içinde artan koronavirüs vakaları herkesi korkutuyor. Milli Takım kampları döneminde yükselen koronavirüs tüm takımları etkilemeye başladı. Son açıklanan vakalarla birlikte Süper Lig'de toplam 38 isim izolasyon sürecinde...



2

8 - Beşiktaş Beşiktaş kulübü, ikisi Milli Takım kamplarında olmak üzere 12 Kasım akşamı toplam 5 oyuncusunun test sonucunun pozitif çıktığını bildirdi. Beşiktaş daha önce de toplam 3 oyuncusunun test sonucunun pozitif çıktığını bildirmişti.



3

4 - Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla toplamda 4 pozitif vakası olduğu bildirildi.



4

4 - Antalyaspor Antalyaspor, 12 Kasım tarihinde 3 futbolcusunun ve 1 personelinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.



5

3 - Gaziantep FK Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, 15 Kasım tarihinde 2 futbolcu ve 2 personelin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Daha öncesinde de 12 Kasım tarihinde 1 oyuncunun koronavirüs taşıdığı açıklanmıştı. Toplam sayı 3'e ulaştı.



6

3 - Rizespor Takımın yıldız oyuncularında Loic Remy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile koronavirüse yakalandığını duyurdu. Karadeniz ekibinde 3 oyuncunun test sonucu pozitif çıkmıştı.



7

3 - Göztepe Göztepe kulübünde başkan Mehmet Sepil dışında üç futbolcuda koronavirüs tespit edildi.



8

3 - Konyaspor Süper Lig takımlarından Konyaspor'da korona virüs şoku yaşanıyor. Kulüpten yapılan açıklamada, 2 futbolcu ile 3 personelin koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığı bildirilerek oyuncular ile personelin takip, izolasyon ve tedavilerine başlandığı bildirildi.



9

2 - Galatasaray Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Omar Ellabdellaoui hakkında Norveç Milli Takımı açıklama yaptı ve test sonucunun pozitif olduğu belirtildi. Diğer oyuncunun ise Ryan Babel olduğu biliniyor.



10

2 - Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin kendi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamaya göre 2 futbolcusunun koronavirüs testi pozitif çıktı.



11

2 - Kayserispor Kayserispor'da bir antrenör ve futbolcunun korona virüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı. İki ismin de izole edildiği belirtildi.



12

2 - Sivasspor Kırmızı-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize ve destek ekibimize bugün kulüp tesisimizde yapılan Kovid-19 PCR testi sonuçlanmış olup, 2 sporcumuzun testi pozitif çıkmıştır. Oyuncularımız evde izolasyona alınmış olup, tedavilerine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi. Kaynak Yeniçağ: Demir Grup Sivasspor'da korona şoku



13

1 - Fenerbahçe Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın koronavirüs pozitif olduğu ve Milli Takım kadrosundan çıkartıldığı haberleri sosyal medyaya yansıdı.



14

1 - Başakşehir Başakşehir kulübü 13 Kasım akşamı bir oyuncusunun test sonucunun pozitif olduğunu duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR