17.04.2021-15:28 (Son Güncelleme:16.09.2021-16:50)


1

CANER ERKİN- ŞÜKRAN OVALI

CANER ERKİN- ŞÜKRAN OVALI

Fenerbahçe’de forma giyen futbolcu Caner Erkin, Asena Atalay ile olaylı evliliğini bitirmişti. Erkin’in şuanda güzel oyuncu Şükran Ovalı ile mutlu bir evliliği var. Çiftin bu evlilik sonucu güzel de bir kızları oldu. Ovalı, başarılı bir kariyere sahip ve rol aldığı tüm dizilerde dikkatleri üzerinde toplamayı beceriyor.



2

VOLKAN DEMİREL-ZEYNEP SEVER

VOLKAN DEMİREL-ZEYNEP SEVER

Uzun zaman Fenerbahçe’de kaleci olan Volkan Demirel, şuanda spor yorumculuğu yapıyor. Demirel, her zaman özel hayatı ile de gündeme gelen bir futbolcu oldu. Futbolcu, Zeynep Demirel ile evli. Zeynep Demirel, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip.



3

DAİANE DE SOUZA-ALEX DE SOUZA

DAİANE DE SOUZA-ALEX DE SOUZA

Fenerbahçe’de forma giydiği dönemde efsaneleşen Alex de Souza’nın eşi Daiane de Souza tam bir Türkiye aşığı. Daiane de Souza’nın vücudunda Türkiye dönmesi bulunuyor ve Alex fenerbahçede forma giydiği dönemlerde hiçbir maçını kaçırmıyordu. Çift 2010 yılında evlendi ve ikisi kız biri erkek üç çocuk sahibi.



4

GÖKHAN GÖNÜL - HATİCE GÖNÜL

GÖKHAN GÖNÜL - HATİCE GÖNÜL

Şuanda Rizespor’da forma giyen Gökhan Gönül, Hatice Gönül ile evli. Gökhan Gönül, Fenerbahçe’de forma giyerken Hatice Gönül hiçbir maçını kaçırmadı. Çiftin ilişkileri de oldukça ilginç bir olayla başladı. Gökhan Gönül Ankara’da bir kafede otururken bir kazaya şahit oluyor ve kaza geçiren kişilerin hastaneye kaldırılmasına yardımcı oluyor. Bu kazanın sonucunda ise çiftin ilişkisi başlıyor. Çiftin Kuzey ve Baran adında iki oğulları da bulunuyor.



5

EMRE BELÖZOĞLU - TUĞBA BELÖZOĞLU

EMRE BELÖZOĞLU - TUĞBA BELÖZOĞLU

Futbolu bırakan Emre Belözoğlu, Tuğa Belözoğlu ile evli. Çift 2008’de dünya evine girdi ve mütevazi hayatları ile dikkat çekiyorlar. Tuğa Belözoğlu, Emre Belözoğlu’nun forma giydiği dönemlerde eşinin maçlarını kaçırmıyordu.



6

MEHMET TOPAL-SELDA TOPAL

MEHMET TOPAL-SELDA TOPAL

Mehmet Topal’ın güzeller güzeli eşi Selda Topal, düzenlediği yardım faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Topal ile evlenmeden önce Böbrek Vakfı Halkla İlişkiler Müdiresi olan Selda Topal, vaktinin büyük bir çoğunluğunu hayır işlerine ayırıyor. Selda Topal yardımsever kişiliği ile de takdir görüyor. Çiftin Mehmethan adında bir oğulları var.



7

ROBERTA NAGEL-FELİPE MELO

ROBERTA NAGEL-FELİPE MELO

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Felipe Melo, Roberta Nagel ile evli. Çiftin üç çocuğu var. Aynı zamanda Melo’nun ilk evliliğinden bir oğlu var. Nagel çocuklarıyla birlikte eşinin hiçbir paylaşımını kaçırmıyor. Aynı zamanda sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile de dikkatleri üzerine çekiyor.



8

SABRİ SARIOĞLU- YAĞMUR SARIOĞLU

SABRİ SARIOĞLU- YAĞMUR SARIOĞLU

Galatasaray kadrosunun efsanelerinden Sabri Sarıoğlu, şuanda spor yorumculuğu yapıyor. Yağmur Sarıoğlu ile evli olan çift 18 yıllık evliliğini sürdürüyor. Yağmur Sarıoğlu güzelliğiyle ve mesleği ile dikkat çekiyor. Ünlü futbolcunun eşi, pilotluk yapıyor.



9

HELENA SEGER-ZLATAN İBRAHİMOVİC

HELENA SEGER-ZLATAN İBRAHİMOVİC

Milan’da forma giyen Zlatan İbrahimovic, Helena Seger ile evli. Eşi Helena Seger de son derece ünlü bir manken. İsveçli manken eşinden tam olarak 11 yaş daha büyük. Çiftin Maximillian ve Vincent adında iki oğulları var.



10

ARDA TURAN - ASLIHAN DOĞAN

ARDA TURAN - ASLIHAN DOĞAN

Galatasaray’da forma giren Arda Turan, özel hayatıyla bir dönem çok gündeme geldi. Özellikle oyuncu Sinem Kobal ile inişli-çıkışlı ilişkisi magazin gündeminde çok konuşuldu. Sinem Kobal ile ayrılan Arda Turan şuanda Aslıhan Doğan ile mutlu bir evliliğe sahip. Aslıhan Doğan özellikle sosyete dünyasının beğenilen isimlerinden biri ve sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesine sahip. Çiftin bu evlilikten iki çocukları oldu.



11

VİCTORİA BECKHAM-DAVİD BECKHAM

VİCTORİA BECKHAM-DAVİD BECKHAM

Victoria Beckham, neredeyse David Beckham kadar ünlü bir isim. Özellikle Victoria Beckham 19902lı yıllarda Spice Girls müzik grubu ile ünlendi. Son dönemde ise ünlü isim, tasarımcılıkla uğraşıyor. Çift, 1999 yılında ilk çocukları doğduktan sonra dünya evine girdi. Dört çocuğu olan çift, aile hayatları ve çocukları ile de dikkat çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR