Süper Lig'de Çaykur Rizespor'un, Yeni Malatyaspor karşısında aldığı galibiyet sonrası Teknik Direktör Bülent Korkmaz'dan dikkat çeken açıklamalar geldi!

Bu sezon Süper Lig'den düşmesi garantilenen iki takım arasında oynanan maçta Çaykur Rizespor rakibini 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından ise Karadeniz ekibinin teknik direktörü Bülent Korkmaz dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Teknik adam maç sonunda iyi bir oyun sergilediklerini ifade etti.

09.05.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-11:27)

Süper Lig'in 36. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Karşılaşma 3-1 Karadeniz ekibinin galibiyeti ile sona erdi. Maç sonrasında ise konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı. 

Oyuncularını tebrik etti

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, 'İkinci galibiyetimizi Göztepe ’den sonra Malatya'da aldık. İyi oynadık, çok pozisyona girdik, daha da farklı olabilirdi ama önemli olan burada kazanmaktı. Dolayısıyla oyuncularımı tebrik ederim.' ifadesine yer verdi.


Süper Lig'den düşmeleri hakkında konuştu

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ligden düşme nedenlerinin en büyük nedeni olarak ise ilk 7 haftada alınan 1 puan olduğunu aktararak, 'İşte son 7 haftada aldığımız 13 puan. Bu bazı şeyleri belirliyor ama her şeye rağmen oyuncularım önümüzdeki maça da hazırlanıp inşallah kazanma adına bir adım daha atacak.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal