Süper Lig Trabzonspor - Konyaspor Karşılaşması

Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Konyaspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

21.01.2022-13:25 - (Son Güncelleme: 13.02.2022-21:01)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzon'da heyecan dolu karşılaşmada ilk düdük geldi. Trabzonspor - Konyaspor karşılaşma 2-1'lık skorla sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Konyaspor karşılaşması öncesi geri sayıma geçildi. Ligin forma iki ekibinin karşı karşıya geleceği mücadelede Trabzonspor şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerlemeye devam etmek isterken Konyaspor ise Spor Toto Süper Lig'de zirveye yaklaşmak için puan kaybı yaşamak istemiyor. Trabzonspor ara transfer döneminde yaptığı Edin Visca, Kouassi, Puschacz gibi transferle kadrosunu güçlendirmeyi başarırken aynı zamanda bu sezon Uğurcan Çakır, Marek Hamsik, Andreas Cornelius gibi isimlerin iyi bir form grafiği sergilemesi bordo mavililerin oyununu bambaşka bir noktaya taşıyor. Konuk ekip Konyaspor'da ise geçtiğimiz haftalarda yaşanan Ahmet Çalık'ın vefatı takımı oldukça derinden yaraladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de dikkatleri üzerine çeken bir performans sergileyen Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde oynadığı futbol ile büyük bir beğeni kazandı. Cikalleshi, Hadziahmetovic, Abdulkerim Bardakçı, Ibrahim Sehic gibi isimlerin yükselen form grafiği takımı bambaşka bir noktaya taşırken, Konyaspor deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşmayı kazanarak lider Trabzonspor ile olan puan farkını kapatmak istiyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak olan zirve hattını yakından ilgilendiren karşılaşma 13 Şubat Pazar günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Konyaspor karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Trabzon Medical Park Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Konyaspor müsabakası beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Konyaspor karşılaşmasının hakemi henüz TFF tarafından açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Trabzonspor - Konyaspor maçının VAR hakemi Alper Ulusoy olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11'LERİ

Trabzonspor : Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Puchacz, Manolis Siopis, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Edin Visca, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius.

Konyaspor : Ibrahim Sehic, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Amir Hadziahmetovic, Soner Dikmen, Rahmanovic, Bytyqi, Michalak, Ahmed Hassan.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal