Süper Lig Ekipleri Sergio Ramos'un Peşinde!

Spor Toto Süper Lig ekipleri yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızlandırdı. Takımları ile olan sözleşmeleri sona eren dünya yıldızları ile temasa geçen kulüplerimiz tüm taraftarlarını heyecanlandırdı.

01.07.2021-12:06 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:37) Süper Lig Ekipleri Sergio Ramos'un Peşinde!

Takımları ile olan sözleşmelerinin sona ermesinin ardından kulüpleri ile sözleşme yenilemeyen ve henüz farklı bir kulübede imza atmayan yıldız oyuncular şu anda serbest statüde yer alarak bonservislerini elinde bulunduruyor.

Bu isimler arasından kuşkusuz en çok dikkat çeken isim İspanyol oyuncu eski Real Madrid kaptanı Sergio Ramos olurken transfer olma ihtmali diğer isimlere göre en az olan isimde kendisi. 

35 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Sergio Ramos, İspanya'da Sevilla alt yapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükselmişti. Sevilla forması ile gösterdiği performansın ardından birçok dev kulübün dikkatini çeken Sergio Ramos, 2005-2006 sezonunda 27 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında İspanyol devi Real Madrid'e transfer olmuştu. 

Real Madrid formasıyla kaptanlığa kadar yükselen yıldız oyuncu İspanyol ekibinin formasıyla 671 karşılaşmada forma giyerken bir savunma oyuncusu olmasına rağmen tam tamına 101 gol ve 40 asist ile skora katkı sağlamıştı. 

Tam bir kupa canavarı olan Sergio Ramos, kariyerinde Milli takımı İspanya'da 1 Dünya Kupası şampiyonluğu ve 2 Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı. Ayrıca Real Madrid forması ile tam tamına 4 Şampiyonlar Ligi 3 UEFA Süper Kupası, 4 İspanya Süper Kupası, 2 İspanyol Kupası ve 5 İspanya Lig şampiyonluğu yaşamıştı. 

Ülkemizden Galatasaray ve Fenerbahçe, İspanyol yıldız için nabız yoklarken oyuncunun maliyetini karşılayabilmek için çeşitli sponsorluk anlaşmaları düzenleyerek transferi tamamlamak istiyor.

35 yaşındaki oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde oyuncunun istediği yıllık ücret ve imza parası ile ilgili pazarlıklar tamamlanırken Sergio Ramos cephesi taleplerini ileterek beklemeye koyuldu.

Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimleri Sergio Ramos transferini tamamlayabilmek adına sponsor görüşmelerini hızlandırmış durumdayken oyuncu ile de temasını sürdürüyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal