Süleyman Soylu, Saygı Öztürk'ü Eleştirdi!

Süleyman Soylu, Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk için ''Deveye 'Boynun neden eğri?' diye sormuşlar; 'Nerem doğru ki!' demiş Saygı Öztürk’ün bugünkü yazısındaki eğrileri düzeltmek için aşağıda, açıklama zorunluluğu doğmuştur'' ifadelerini kullandı.

21.09.2020-16:58 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-16:46) Süleyman Soylu, Saygı Öztürk'ü Eleştirdi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ü eleştirdi.

Saygı Öztürk'ün Giresun'u hedef aldığı yazısına binaen açıklama yapan Bakan Süleyman Soylu, Öztürk için ''Deveye 'Boynun neden eğri?' diye sormuşlar; 'Nerem doğru ki!' demiş Saygı Öztürk’ün bugünkü yazısındaki eğrileri düzeltmek için aşağıda, açıklama zorunluluğu doğmuştur'' sözlerini söyledi.

SAYGI ÖZTÜRK'ÜN SÖZ KONUSU YAZISI

''Dere yataklarına yapılan ev ve iş yerleri, altı boşalan menfezleri görmeyen siyasiler, işin kolayına kaçıyor, kaymakamı, alt derecedeki bazı kamu görevlilerini değiştirip sanki görevlerini yerine getirmiş oluyor.

Giresun'da 4 askerimizin sele kapılması, toplam 14 vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin sorumlusu olarak Dereli Kaymakamı Emre Yeşilbaş gösterildi ve görev yerini değiştirildi. Günümüzdeki kaymakamın güvencesi yok. Atandığı ilçede kaymakamın görev süresi, hizmet bölgelerine göre farklıdır.

Ama şimdi atanan kaymakamı AKP yöneticisi beğenmezse sorgusuz-sualsiz görevden alıyor. Kaymakam, siyasetçilerin esiri edildi, üstelik dava açma yolu da tıkalı.

Geçen hafta Giresun İl Özel İdare Müdürü Hüseyin Taşkın da görevden alındı. Giresun'un AKP'li milletvekilleri, neden alındığını sorgulamak yerine, ''Hayırlı olsun'' demekle yetindiler.

İl Özel İdaresi'nin 126 milyon lira borçlanmasının sorumlusu olarak Genel Sekreter gösterildi. Oysa asıl sorumlunun sürekli ''Şunu yapın, bunu yapın'' diyen siyasetçiler ve onların her isteğini yerine getiren valilerdir.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal