29.06.2020-10:25 (Son Güncelleme:26.04.2024-01:15)


1

Küçük bir dairede yaşıyorsanız eşyalarınızı istediğiniz şekilde dizayn etmek zor olabilir. Ama size önereceğimiz uygulamalarla ile hem evinizi daha kullanışlı hem de daha şık gösterebilirsiniz. İşte Küçük dairelerinizi olduğundan büyük ve daha hoş göstermenin yolları…



2

Stüdyo dairede yaşadığınızda hem oturma odası hem de yatak odanızın bir olması eve arkadaşlarınız geldiği zaman rahatsızlık hissettirebilir. Bunu önlemek için yatağınızın olduğu kısmı kamufle etmek için büyük bir kitaplık kullanabilirsiniz. Bu kitaplık sizin yatağınızın gözükmemesini sağlayacaktır.



3

Stüdyo daireleriniz için küçük eşyalar kullanmanız alanların verimli kullanılması için fayda sağlayacaktır. Küçük ve az olan eşyalar dar alanlarınızda hareket alanını genişletecektir.



4

Dairenizde hasır sepetleri saklama alnı olarak kullanabilirsiniz. Hasır sepetlere fazla olan eşyalarınızı yerleştirerek kalabalık görüntüden kurtulurken oturma odanızda da dekor olarak kullanabilirsiniz.



5

Küçük alanları olduğundan büyük göstermek mümkündür. Bunun için ayna kullanabilirsiniz. Aynalar dar alanları daha büyük gösterecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR