Ndiaye Transferinde Komisyon Gerçeği Ortaya Çıktı!

Galatasaray'ın, Ndiaye'nin Stoke City'e satışında oyuncunun menajerini 1 milyon euro ödediği ortaya çıktı.

04.02.2018-11:28 - (Son Güncelleme: 04.02.2018-11:19) Ndiaye Transferinde Komisyon Gerçeği Ortaya Çıktı!

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre, Galatasaray'ın, Badou Ndiaye'nin satışında menajer William'a 1 milyon euro komisyon ödediği ortaya çıktı.

16 milyon euroya İngiliz ekibi Stoke City'e satılan Ndiaye'nin menajerinin, 1.6 milyon euro istediği ancak yapılan pazarlıklar sonucu bu rakamın 1 milyon euroya indirildiği belirlendi. Stoke City tarafından çok istenen ve sarı-kırmızılıların göndermek istemediği bir futbolcunun satışı için menajerine 1 milyon euro ödenmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Galatasaray'da daha önce de Burak Yılmaz'ın 8 milyon euroya Çin'e transferi sorasında da menajere yapıldığı ortaya çıkan 1 milyon euroluk ödeme tartışma konusu olmuştu.

"GALATASARAY'A ARTI GELİR SAĞLADIK"

Başkan Mustafa Cengiz de bir sonraki satıştan yüzde 15 alacaklarını belirterek, "İstenen komisyonu 1 milyon euroda tuttuk, yüzde 10 vermedik. 600 bin euroyu ödemeyiz dedik ve netice olarak Galatasaray'a minimum, ileriki satışlar hariç 2.7 ile 2.8 milyon euro artı gelir sağladık. Bununla övünüyoruz" ifadesini kullandı.

"NDIAYE'Yİ ZEHİRLEMİŞLER"

Devre arası tranfer döneminde Stoke City'ye giden Badou Ndiaye'nin transfer sürecini aktaran Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Biz göndermek istemedik. Maalesef Ndiaye kendisi gitmek istedi. Önce hocamıza 'kalmak istiyorum' dedi. Ndiaye'nin enteresan bir menajeri var. O nasıl yaptıysa, hocamın tabiriyle çocuğu zehirledi. Ndiaye çok iyi, temiz bir çocuk. Sevgili hocam görüştüğünde 'bu çocuğu zehirlemişler' dedi" ifadesini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal