Milan'dan Fenerbahçe'ye Rekor Teklif

Milan, Fenerbahçe'de top oynayan Simon Kjaer'i trasnfer etmek için 10 Milyon Euro'yu gözden çıkardı.

16.05.2017-13:35 - (Son Güncelleme: 17.05.2017-17:56) Milan'dan Fenerbahçe'ye Rekor Teklif

MİLAN'DAN FENERBAHÇE'TE TEKLİF

Sarı Lacivertli takımın defans oyuncusu Simon Kjaer’e Milan kulübünün ciddi bir teklifi yaptı. Fenerbahçeli futbolcu Kjaer geçtiğimiz günlerde İtalya’ya gidip transfer görüşmemeleri için masaya oturduğu iddia edilmişti.

İTALYAN KULÜBÜ KJAER'İN PEŞİNDE 

Evlilik hazırlıkları için Roma’ya gittiğini söyleyen Simon Kjaer bir anlamda transfer için İtalya’da olmadığını dile getirmişti. Ancak yaşanan tüm bu olaylara rağmen İtalyan kulübünün Kjaer’i transfer etmek istediği ortada.
Milan ile adı sık sık geçen Kjaer son zamanlarda İtalyan medyasında yer alıyor. Senelerdir Milan’ı yakından takipte olan Tuttosport yazarlarından Federico Masini de bu transferle ilgili önemli açıklamalar gerçekleştirdi.

Federico Masini yapmış olduğu açıklamada: '' Villarreal’den Musacchio alınsa bile Milan’ın kadroya üç önemli stoper katmak istediği söyledi. Kadroya katılacak isimler arasında Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Kjaer’inde olduğunu'' belirtti.

Bir başka duyuma göre Milan Simon Kjaer’i tranfer etmek için 10 Milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Diğer yandan Fenerbahçe 22 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Sarı Lcivertli takım 3 puan için Başkent ekibi karşısında ter dökecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal