Beşiktaş Maçı Sonrası Aykut Kocaman Adeta İsyan Etti!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçe'de tekni patron Aykut Kocaman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

02.03.2018-11:03 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-11:00) Beşiktaş Maçı Sonrası Aykut Kocaman Adeta İsyan Etti!

Hakemin veridği hükümlere tepkili olan Aykut Kocaman, "Oyunda kalmayı hedefliyoruz ama imkanı yok bunun. Kelimeleri telaffuz ederken dikkat etmekte fayda var ama insan nasıl konuşacağını bilememkte... Türkiye'de maçı yöneten hakemleri de büküyorlar, her şeyi büküyorlar. Dört gün evvel hakemin büyük hataları sonucunda karşılaşma bir anda döndü, onalrı da anlıyorum. Bakın benim tepkim sadece hakeme değil her şeye, atmosfer, hakemler, bize... Bu yapılanlar olacak iş değil. Tekmeler, tokatlar, dokunmadan fauller... İlk karşılaşmada da öyleydi. Sonra da birileri çıkıp 'Eze eze yendik' diyor. Sorarım eze eze mi?, ezdirile ezdireli mi?" diyerek devam etti.

KIRMIZI KART KONUSUNA DA DEĞİNDİ

Kırmızı kartlar hususunda da yorumda bulunan Aykut Kocaman, "Hakem kesinlikle haklı, oyuncularımız haksız ama en az Beşiktaş'tan da 2-3 oyuncunun atılması lazımdı. Benim takımımın cezasını ben keseceğim, bunu ben yapacağım ama orada da hakem yapacak." şeklinde yorumda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal