Beşiktaş Fenerbahçe Maç Özeti, Derbide Neler Yaşandı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe, kartların havada uçuştuğu maçta 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin 9, Beşiktaş'ın 10 kişi tamamladığı maçta gollerden çok kırmızı kartlar ve gerginlik dolu pozisyonlar ön plana çıktı.

01.03.2018-22:49 - (Son Güncelleme: 01.03.2018-22:56) Beşiktaş Fenerbahçe Maç Özeti, Derbide Neler Yaşandı

Vodafone Park'daki dev karşılaşmada Fenerbahçe 9 kişi tamamladığı maçta Beşiktaş'la 2-2 berabere kalarak final yolunda büyük avantaj elde etti.

İLK YARIDA İSPANYOLLAR SAHNEDEYDİ
Beşiktaş, 14. dakikada Negredo ile Volkanı avladı. Sol kanatta topla buluşan Talisca'nın pasında ceza sahası içinde bulunan Negredo, kaleci Volkan'ı çalımlayarak, topu boş kaleye gönderdi. 1-0

Fenerbahçe bu gole 17. dakikada Soldado ile cevap verdi. Ceza sahası dışı sağ tarafında buluşan Mehmet Topal'ın uzun çapraz pasında ceza sahası içine hareketlenen Soldado'nun bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1

ALPER POTUK KIZARDI
Karşılaşmanın 44. dakikasında Alper'in Tolgay'a yaptığı hareket sonrası karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, Alper'e sarı kartını çıkardı. Müsabakada ikinci sarı kartını gören Alper, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

VOLKAN DEMİREL'E KIRMIZI KART! 

Maçın 76. dakikasında ise Volkan Demirel kırmızı kart gördü. Talisca'nın ceza sahasına çevirdiği topun dışarıdan geldiğini savunan Volkan Demirel Fırat Aydınus'a koşarak itirazda bulundu. Volkan Demirel itirazları nedeniyle ikinci sarı kartı görüp kırmızı kartla oyundan atıldı ve Fenerbahçe'yi 9 kişi bıraktı.

İkinci yarının hemen başında Lens'in yerine oyuna dahil olan Ricardo Quaresma, 52. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Mehmet Ekici'nin Pepe'ye yaptığı sert faule sinirlenen Quaresma, topsuz alanda rakibine yaptığı sert müdahale sebebiyle kırmızı kart gördü.

Kameni henüz oyuna ısınamadan topu ağlarında gördü. 82. dakikada Caner'in ortasında Talisca kafa vuruşunu yaptı. Hasan Ali Kaldırım'a çarpan top Kameniyi yanılttı ve top ağlarla buluştu.

GERGİNLİK EKSİK OLMADI

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan dev kupa derbisi olaylı görüntülere sahne oldu.

Oyuna ikinci yarı dahil olan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, maçın 52. dakikasında Josef de Souza ile bir arasında gerginlik yaşadı. Çıkan arbede sonucu Josef De Souza yerde kaldı. Maçın hakemi Fırat Aydınus, Quaresma'yı rakibine yumruk attığı gerçekçesiyle kırmızı kart ile cezalandırdı

PEPE İLE KALECİ VOLKAN DEMİREL ARASINDA GERGİNLİK

Kırmızı kartın ardından daha da öfkelenen Quaresma, yerde yatan Josef de Souza'nın yanına giderek tepki gösterdi. Quaresma'yı o bölgeden uzaklaştırmak isteyen Pepe ile Volkan Demirel arasında kısa süreli bir sürtüşme yaşandı. O bölgeye gelen Mehmet Ekici, Pepe'yi ittiği gerekçesiyle sarı kart gördü.

Yaşanan gergin anlar esnasında yedek kulübelerindeki oyuncular da saha girerek ve olayları yatıştırmaya çalıştırdılar. Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Aykut Kocaman da sahaya girerek, sarı kartı olan Volkan Demirel'i olaylı bölgeden uzaklaştırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal