Spor Toto 1. Lig Play-Off Final: Hatayspor-Gazişehir Gaziantep / Maç Önü

Spor Toto 1. Lig play-off müsabakasında Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep, Süper Lig'e yükselme maçında İstanbul'da karşılaşacak.

30.05.2019-18:59 - (Son Güncelleme: 30.05.2019-21:21)

Spor Toto 1. Lig'de bu sezon 24. kez uygulanan play-off sisteminde final karşılaşması bugün saat 21.45'te Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep arasında oynanacak.

İKİ TAKIM SÜPER LİG MÜCADELESİ VERECEK  

Abalı Denizlispor ve Gençlerbirliği'nin doğrudan Süper Lig'e yükseldiği Spor Toto 1. Lig'de play-off finalinde Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep, Süper Lig'e çıkan 3. ekip olmak için mücadele edecekler.

Spor Toto 1. Lig' te normal sezonu 3. ve 5. sırada noktalayan iki ekipten Hatayspor, yarı finalde Adana Demirspor'u play-off dışına itti. Gazişehir Gaziantep ise Osmanlıspor'u mağlup ederek adını finale yazdırdı.

CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK   

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak Hatayspor-Gazişehir Gaziantep karşılaşmasını hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 11. RANDEVU  

Ligde bu sezon iki maçta da rakibini yenmeyi başaran Gazişehir Gaziantep, rakibiyle oynadığı son 4 karşılaşmayı kaybetmedi. 1. Lig'de 4, 2. Lig'de 6 karşılaşmaya çıkan iki ekipten Gazişehir Gaziantep'in 4, Hatayspor'un 4 galibiyeti bulunurken 2 müsabaka da eşitlikle sonuçlandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal