Zouma: 'Mourinho Bana İşe Yaramaz Olduğumu Söyledi'

Chelsea stoperi Kurt Zouma, eski hocası Jose Mourinho'nun bir maç sonrasında kendisini sert bir şekilde eleştirdiğini söyledi.

14.02.2020-11:25 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-11:22) Zouma: 'Mourinho Bana İşe Yaramaz Olduğumu Söyledi'
Chelsea'nin 25 yaşındaki Fransız oyuncusu Kurt Zouma, 19 yaşındayken kendisini Saint-Etienne'den gönderen eski çalıştırıcısı Jose Mourinho ile alakalı bir anısından bahsetti.

Zouma, 2013 ve 2015 seneleri arasında Chelsea'deki 2. dönemini yaşayan Mourinho'nun kendisini nasıl yerdiğini RMC Sport'ta şöyle anlattı:

"Hangi maç sonrasıydı hatırlamıyorum. Deplasmandaydık ve 3-1 kaybetmiştik. Bir sonraki gün Mourinho beni yakalayıp ofisine götürdü. İyi olup olmadığımı sordu, ben de iyi olduğumu söyledim. Sonrasında 'Emin misin?' dedi."

"Yeniden iyi olduğumu belirttim. 'Çünkü hafta sonu işe yaramazın tekiydin' dedi. Direkt olarak böyle söyledi. Şok geçirdim ama bu bende bir an önce sahada cevabını verme hissi oluşturdu."

"Canımı yakmıştı, beni etkilemişti. Ama ona reaksiyon verebileceğimi gerçekten göstermek istedim."

"Mourinho zaferi seven biri. Buna ulaşmak için her türlü imkanı kullanıyor. Buraya 19 yaşımda geldim ve Mourinho beni oynattı. Şans bulup maçlara çıktım. Diğer insanlar ne düşünüyor bilmiyorum, herkesin farklı fikirleri var. Ama benim açımdan bakarsak Mourinho'nun genç oyunculara fırsat vermediği fikrine katılmıyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal