Zlatan Ibrahimoviç'ten Guardiola İçin Olay Sözler

İsveçli dünya yıldızı Zlatan Ibrahimoviç Manchester City teknik direktörü Guardiola ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

21.10.2019-11:49 - (Son Güncelleme: 21.10.2019-12:01)

Los Angeles Galaxy forması giyen yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimoviç Guardiola hakkında alay yaratan açıklamalarda bulundu.

Barcelona dönminde yıldızları barışmayan ve takımdan ayrıldıktan sonra Barcelona'y araip oldğu ilk maçla ilgili açıklamalarda bulunan Zlatan, "Benimle rakip olduğunda, maç sonrasında soyunma odasına gittim ve o başka bir odada benim ayrılmamı bekliyordu. Kapıda yardımcılarından biri ona, 'Ibrahimovic gitti, şimdi çıkabilirsin' dedi. Niye böyle yaptı, anlamadım" dedi.

Guardiola'nın Televizyonda sert bir adam imajı verdiğini belirten İsveçli golcü, "Televizyonda her zaman sert adamı oynuyor ancak yüz yüze karşılaştığımızda saklanıyor. Teknik direktör olarak o bir fenomen ama adam olarak" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho hakkında da açıklamalarda bulunan Zlatan Ibrahimoviç, "Mourinho ile sürekli iletişimdeyiz, kariyerime inanılmaz bir dokunuşu var. O hala 'Özel biri' ve bir kazanan. Umarım bir an önce kulübeye döner. Tekrar kazanmaya başlayacağından eminim" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal