Zlatan İbrahimovic Yeniden Milan'da

İtalya’nın devi Milan, eski efsane futbolcusu Zlatan İbrahimoviç'in takıma dönmeye hazır olduğunu duyurdu.

28.12.2019-16:00 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-15:42) Zlatan İbrahimovic Yeniden Milan'da

İtalya’nın devi Milan, eski efsane futbolcusu Zlatan İbrahimoviç'in takıma dönmeye hazır olduğunu duyurdu.

Yıldız futbolcu Zlatan İbrahimoviç'in geleceği hakkında belirsizlik son buldu ve Boşnak asıllı İsveçli oyuncu, Milan ile tekrardan anlaştı.

İtalya temsilcisi, basında gündeme gelen haberleri sonuçlandırırken, futbolcunun sosyal medyadan paylaştığı kısa video ile transferini açıkladı. Video'da Zlatan İbrahimoviç'in isim ve soyisimlerinin baş harfleri ters şekilde yazıldı ve 'IZ Geliyor' denildi. Paylaşımda IZCOMING de hashtag açıldı.

Golcü forvet Zlatan Ibrahimoviç'in transferini açıklayan Milan, futbolcunun 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında takımın formasıyla daha önce oynadığını ve 85 maçta 56 gol kaydettiğini hatırlattı.

Zlatan ise transferi ile ilgili olarak, "Büyük saygı duyduğum kulübe ve sevdiğim Milano şehrine geri dönüyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte bu sezonun gidişatını değiştirmek için savaşacağım. Bunun gerçekleşmesi için her şeyi yapacağım" ifadelerinde bulundu.

Zlatan’ın 2 Ocak'ta Milano'ya gidip sağlık kontrolü testinden geçeceği ve daha sonra da takımın kampına katılacağı bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal