Ziya Erdal: 'Yüzde Yüz Bizim Hatamız'

Süper Lig kulüplerinden Sivasspor'un başarılı futbolcusu Ziya Erdal, değerlendirmeler yaptı ve geride kalan sezon hakkında konuştu.

24.08.2020-16:21 - (Son Güncelleme: 24.08.2020-16:18) Ziya Erdal: 'Yüzde Yüz Bizim Hatamız'

Demir Grup Sivasspor'un kaptanı Ziya Erdal, gelecek sezon öncesi kritik açıklamalar yaptı. yöneltilen sorularını cevaplayan Ziya Erdal, geçtiğimiz sezon hakkında konuştu ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinin etkileri hakkında ifadeler kullandı.

'PANDEMİ SÜRECİNDE DÜŞÜŞ YAŞADIK'

Geçtiğimiz sezona dönük açıklamalar yapan ve iyi bir sezon geçirdiklerini kaydeden Ziya Erdal, ''Geçen sene iyi bir sezon geçirdik. Taraftarlarımıza 10 yıl önceki coşkuyu, heyecanı yaşattık. İlk yarıyı lider bitirdik. Tabii ikinci yarı için aslında pandemi sürecine kadar olan bölümde inişli çıkışlı bir grafik çizdik ama pandemiden sonra her takım gibi biz de düşüş yaşadık. Bu durumda 0 bizim hatamız var.Ama genele baktığımızda çok iyi bir sezon geçirdik. Belki daha fazlası olabilirdi ama sonuçta Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. İnşallah bu sene de orada başarılı oluruz. '' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal