Ziraat Türkiye Kupası'nın Maç Tarihlerine Tepki!

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Rıza Çalımbay, Yaptığı konuşmada Ziraat Türkiye Kupası maçlarının tarihlerine ve saatlerine isyan etti.

04.02.2020-14:26 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-14:22) Ziraat Türkiye Kupası'nın Maç Tarihlerine Tepki!

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaların tarihlerine ve saatlerine isyan eden deneylimli teknik direktör Rıza Çalımbay şu sözleri söyledi:

"Arkadaşlarımız maç tarihlerini yaparken, maç saatlerini yaparken bizim kupa maçımızı 20.30'a veriyorlar. 20.30'dan sonra bizim dönme şansımız yok, riskli. Uçak inmeyebilir, her şey olabilir. Biz geri dönebiliriz. O yüzden bir gün daha orada kalacağız. Sonra geliyoruz dinleniyoruz ve bizi Başakşehir maçına, final gibi bir maça çıkarıyorlar. Ben burada yedek mi tam takım mı çıkayım? 2 günde arkadaşlarımızı toparlamamız zor. Antalya maçının rövanşında 20.30'da. 20.30'da Sivas'ta hava eksiye dönüşüyor. Çok soğuk oluyor. Kar, buz her şey olabilir. 20.30'da bir maç vermek bence doğru değil. Rövanş maçından iki gün sonra Trabzon'a gidiyoruz. Biraz anlayışlı olmaları gerekiyor. Hava şartlarına göre hareket etmeleri gerekiyor. İkilemde kaldık. Nasıl kadro çıkaracağımızı kestiremiyoruz. Sivas'a karşı biraz anlayışlı olmaları gerekiyor. 4 tane transferimiz var. Bunlar yeni geldi, hemen kullanmamız mümkün değil ama mecburen kullanacağız. Bizim kadro çıkarma ve dinlenme gibi şansımız yok. Yayıncı kuruluşun ve federasyonun anlayışlı olması gerekiyor"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal