Ziraat Türkiye Kupası'nda Yarı Final Eşleşmeleri Ve Tarihleri Şu Şekilde

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final heyecanı tamamlandı.

14.02.2020-14:40 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-14:40) Ziraat Türkiye Kupası'nda Yarı Final Eşleşmeleri Ve Tarihleri Şu Şekilde

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final heyecanı tamamlandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Fenerbahçe – GMG Kırklarelispor, Galatasaray – Alanyaspor, Trabzonspor – Erzurumspor, Sivasspor – Antalyaspor karşılaşmalarının bitmesi ile yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Fenerbahçe çeyrek final karşılaştığı GMG Kırklarelispor’u deplasmanda 3-0 yendiği maçın rövanş karşılaşmasında ise sahasında 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Alanyaspor çeyrek finalde eşleştiği Galatasaray’ı sahasında 2-0 kazandığı mücadelenin rövanş maçında ise deplasmanda rakibine 3-1 kaybetmesine rağmen kupada yarı finale yükselen takım oldu.

Karadeniz ekibi Trabzonspor ise çeyrek finalde Erzurumspor’u sahasında 5-0 mağlup ettiği mücadelenin rövanşında ise deplasmanda rakibini 4-1 yenerek yarı finale yükselen diğer bir takım oldu.

Son olarak çeyrek finalde Sivasspor ile karşılaşan Akdeniz ekibi ise sahasında 0-0 berabere kaldığı mücadelenin rövanş karşılaşmasında deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak adını yarı finale yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri ise şu şekilde oldu:

Trabzonspor – Fenerbahçe
Antalyaspor – Alanyaspor

Karşılaşmanın tarihleri henüz net olmadığından ilk maçlar 3,4,5 Mart, rövanş mücadeleleri ise 21, 22, 23 Nisan tarihleri arasında oynanacağı ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal