Ziraat Türkiye Kupası: Ümraniyespor - Trabzonspor Maç Önü

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile bugün Başakşehir Fatih Terim stadyumunda karşı karşıya gelecek.

26.02.2019-14:38 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-14:38) Ziraat Türkiye Kupası: Ümraniyespor - Trabzonspor Maç Önü

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümraniyespor ile 0 – 0 berabere kalan Trabzonspor, çeyrek final rövanş maçında 20.00’de Başakşehir Fatih Terim stadyumunda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Alper Ulusoy yönetecek.

Bordo mavili ekipte Pereira, Abdülkadir Ömür, Onazi ve Ibanez sakatlıklarından dolayı bu akşam oynanacak olan Ümraniyespor müsabakasında forma giyemeyecek.

Trabzonspor, 0 – 0’ın rövanşında galibiyet ve gollü beraberliklerde yarı finale çıkıyor. Müsabakanın 0 – 0  bitmesi durumunda maç uzatmalara gidecek. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulma ise seri penaltı atışlarına geçilecek.

Ümraniyespor -  Trabzonspor muhtemel 11’ler

Ümraniespor; Burak  Öğür, Aaron Appindangoye, Alaaddin Okumuş, Yasir Subaşı, Tarık Tekdal, Andreas Vasilogiannis, Muhammed Gönülaçar, Diabang Dialiba, Levy Madinda, Atabey Çiçek

Trabzonspor; Uğurcan, Kamil Ahmet Çöekçi, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Filip Novak, Abdülkadir Parmak, Yusuf Yazıcı, Jose Sosa, Ekuban, Nwakaeme, Hugo Rodallega

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal