Zidane, İngiliz Devini Çalıştırmak İstiyor!

İspanyol devi Real Madrid’in eski hocası Zinedine Zidane’ın çalıştırmak istediği takım belli oldu.

15.08.2018-16:01 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-15:58) Zidane, İngiliz Devini Çalıştırmak İstiyor!

Geçtiğimiz sezon sonunda İspanyol ekibi Real Madrid’den istifa eden Zinedine Zidane, gözünü İngiltere Premier Lig'e dikti. Real Madrid’le UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasından kısa bir süre sonra Madrid temsilcisine veda eden başarılı teknik adamın Manchester United'ı çalıştırmak istediği bildirildi.

Geride kalan sezonda Real Madrid’e Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşatan ve kısa süre sonra da flaş bir kararla görevinden istifa eden Zinedine Zidane, kariyerine İngiltere Premier Lig’de devam etmek istiyor.

Fransız basını, 46 yaşındaki teknik direktörün Manchester Unıted'ın yeni menajeri olmak istediğini iddia etti. Portekizli menajer Jose Mourinho ile United yönetimi arasında sıkıntılar yaşandığı ve tarafların arasının açık olduğu da iddia ediliyor.

L'Equipe gazetesinin haberine göre, Real Madrid ile pek çok kupa kazanmayı başaran Zidane’ın gelecek sezon Mancheter United'ın yeni menajeri olacağını okuyucularına duyurdu. Haberde, Zidane'ın Katar'dan kendisine gelen astronomik teklifi de bu sebeple kabul etmediği bilgisi yer aldı.

İngiliz devi, Sir Alex Ferguson emekli olduktan sonra eski günlerini mumla arıyor…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal