Zidane Geleceği Hakkında İpucu Verdi!

Son olarak İspanyol devi Real Madrid’i çalıştıran Fransız teknik adam Zinedine Zidane, futbolun içinde yer almayı sürdüreceğini belirtti.

11.09.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 11.09.2018-12:24) Zidane Geleceği Hakkında İpucu Verdi!

Geçtiğimiz sezon Real Madrid’le Şampiyonlar Ligi’nde kupaya uzanan Zinedine Zidane, şampiyonluğun ardından kısa bir süre sonra sürpriz bir şekilde görevinden istifa etmişti.

İspanya televizyon kanalı TVE'ye konuşan başarılı çalıştırıcı, "Çok kısa bir zamanda tekrar bir takımın başına geçeceğime eminim." şeklinde konuştu.

Teknik direktörlük yapmaktan büyük zevk aldığının altını çizen Zidane, "Hayatım boyunca futbolun içinde yer aldım ve almayı da sürdüreceğim." dedi.

46 yaşındaki Fransız teknik adam, Real Madrid'in başında bulunduğu dönemde 3 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2’şer UEFA Süper Kupa ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 1’er La Liga ve İspanya Süper Kupa şampiyonlukları kazanmıştı.

İspanyol ve İngiliz basınında son günlerde sıkça yer alan haberlerde, Manchester United ile bu sezona kötü başlayan ve basın toplantılarındaki afresif tutumu sebebiyle sık sık eleştirilere maruz kalan Portekizli menajer Jose Mourinho'nun yerine Zidane'ın takımın başına geçebileceği öne sürülüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal