Zeljko Obradovic: 'Bu Kolay Bir Durum Değil'

Fenerbahçe Beko Koçu Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nin 24. hafta maçında İsrail temsilcisi Maccabi FOX karşısında son anlarda potalarında gördüğü sayıyla kaybetmelerinin kolay bir durum olmadığını dile getirdi.

08.02.2020-08:58 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-08:56) Zeljko Obradovic: 'Bu Kolay Bir Durum Değil'
Maccabi FOX'un 78-77 galip geldiği karşılaşmanın sonrasında gerçekleşen basın toplantısında açıklamalar yapan Obradovic, sayıyı yedikleri son atak ile alakalı konuşmak istemediğini söyledi.

"Kolay bir durum değil. Çok duygusal bir durumdayız. Özellikle de maç elinize gelip böyle kaybedince." diyen Obradovic, şöyle konuştu:

"Son pozisyonla ilgili çok konuşmak istemiyorum. Son 4 saniyeden daha çok, 39 dakika 56 saniye önemliydi. Takımım çok savaştı, çok istekliydi ama ne yazık ki bu yetmedi. Daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Sezon başından beri yaşadığımız problem, kontrol bizde olduğu zaman nasıl reaksiyon göstermemiz gerektiğini bilmemek. Maccabi'nin nasıl bir takım olduğunu biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Maccabi'yi tebrik ediyorum. Çok duygusal ve zor bir maçtı bizim için. 40 dakika oyuncularımın yaptığı her şey için teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza da müthiş destek için teşekkür ediyorum."

Sfairopoulos: "Onları alışık olmadıkları şeylere zorladık"

Maccabi FOX'un Hocası Ioannis Sfairopoulos, Fenerbahçe Beko'dam önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çok büyük bir THY Avrupa Ligi maçı olduğunu söyleyen Sfairopoulos, "İki takım da kazanabilirdi. İki çok iyi takım mücadele etti. 40 dakika sonunda kimin kazanacağını bilmek çok zordu. Fenerbahçe Beko zor bir yoldayken iyi bir çıkış yakaladı. Birkaç dakika hariç hem savunmada hem de hücumda iyiydik. Onları alışık olmadıkları şeylere zorladık." ifadelerini kullandı.

Son kısımda daha az top kaybı yapmaları gerektiğinin altını çizen Yunan hoca, "Fenerbahçe Beko çok tecrübeli bir takım. Şampiyon olan ve Dörtlü Final oynayan basketbolculara sahip. Vazgeçmedik ve son saniyede rahat bir oyunla kazandık. Oyuncularıma bunun çok büyük bir galibiyet olduğunu söyledim ama kutlamak için erken. Önümüzde 10 maç daha var." diyerek konuşmasını bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal