Zeki Uzundurukan: Hakemler, Trabzonspor'un Önünü Kesmesin

Gazeteci Zeki Uzundurukan, bordo mavili takımın kadro kalitesi ve şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

11.02.2020-13:47 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-14:10) Zeki Uzundurukan: Hakemler, Trabzonspor'un Önünü Kesmesin

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında büyük bir mücadele veren Trabzonspor’u Gazeteci Zeki Uzundurukan, bordo mavili takımın kadro kalitesi ve şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Şahane bir şampiyonluk yarışı oluyor. Hem de akıl almaz hakem hatalarına rağmen! Tam 7 takım, şampiyonluk yarışının içinde... Uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar takım kafa kafaya gidiyor.
Bunun keyfini çıkarmamıza izin bile vermiyorlar. Ağzı olan konuşuyor. Hakemler de ayrı telden çalıp, takımların ve bazı futbolcuların adeta canına okuyor. Bu 7 takım içinde 5'te 5 yapan Trabzonspor'u, şampiyonluğa en yakın takım olarak görüyorum. Çünkü Trabzonspor, Malatyaspor maçını da kazanacak güçte ve kalitede"

LİGİN EN İYİ KADROSU TRABZON’DA
"Bordo-mavililerin liderlik koltuğuna oturduktan sonra yarışı mutlu sonla bitireceğini düşünüyorum. Çünkü ligde en yaratıcı kadro Trabzonspor'da. Oyuncuları çok formda.
Hüseyin Çimşir'in gelişi ile 'maçı tutamama, son dakikalarda kabus yaşama, gol yeme' gibi hastalıkları da bitti Trabzonspor'un. Artık çok gol atan ve az gol yiyen bir Trabzonspor var. En önemlisi artık sonuca endeksli bir futbol oynuyor Trabzonspor..
Yani güzel ve keyif veren futboldan ziyade önce 3 puan... Hüseyin hoca, bir rüyayı gerçeğe dönüştürmeye çok yakın! Yeter ki hakemler, Trabzonspor'un önünü kesmesin! Yeter ki hakemler sahada adalet dağıtsın!."

"Ligimizin en efendi futbolcusu Sörloth'u bile çıldırttılar sonunda! Evet Sörloth da bunu yapmamalıydı. Ama hakemler, sahaya adalet dağıtmak için çıkıyor! Hüseyin Göçek ne yapıyor peki! Tekme atanı sahada tutup, canı yandığı için rakibini iten oyuncuyu dışarı atıyor... Trabzonspor'un ve Sörloth'un mağduriyetini MHK ve Hüseyin Göçek nasıl giderecek? Rezalet ötesi bir vaka var ortada! Sörloth'un kartının iptali söz konusu değil artık! Olan oldu! Ama Sörloth, eğer 1 maçtan daha fazla ceza alırsa, Türk futbol tarihinin en büyük skandallarından biri olarak bu durum kayıtlara geçer!" değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal