Zeki Çelik'ten Transfer Açıklaması

Coronavirüs salgını sebebiyle Fransa’da liglerin bitirilmesinin sonrasında Türkiye’ye gelen ve Gaziantep’teki KYK yurdunda 14 günlük karantinaya giren milli oyuncu Mehmet Zeki Çelik, #evdekalhareketsizkalma isimli platformun canlı yayınında açıklamalar yaptı.

13.05.2020-08:45 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-08:43) Zeki Çelik'ten Transfer Açıklaması
Bütün dünyada spor maçlarını derinden etkileyen yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle Fransa Lig 1'de sezon geçen haftalarda bitirilmişti. Ligin bitirilmesinin sonrasında Fransa'nın Lille kulübünde top koşturan milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik de Gaziantep FK'lı oyuncularla beraber Türkiye'ye geri dönerek Gaziantep'te karantinaya girdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi Yurtlar Kurumu Ümmü Gülsüm Yurdu'nda 14 günlük karantinaya tabi tutulan Zeki Çelik, bakanlığın salgın aşamasında hayata geçirdiği #evdekalhareketsizkalma isimli platformun canlı yayın misafiri oldu.
Zeki Çelik, canlı yayında, Lille'e transfer süreci, transfer dedikoduları, milli takım başarısı, en çok beğendiği futbolcular ve unutamadığı karşılaşmalar gibi pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı.
'GAZİANTEP'TE KARANTİNADAYIM'
Konuk olduğu canlı yayında önemli açıklamalar yapan Zeki Çelik, Türkiye'ye geri dönüş zamanını ve 14 günlük karantina sürecini anlatarak, “Yaklaşık 12 gün önce Paris'ten Frankurt'a gittik. Oradan da Gaziantep FK'lı futbolcularla birlikte Gaziantep'e geldim. Çok güzel bir süreçti ve burada bizi karantinaya aldılar. Burada bize çok iyi bakıyorlar, çok iyi ilgileniyorlar. Zaten odalarda tek kalıyoruz. Koridorlara çıkmak bile yasak ama Gaziantep FK da bu süreçte bize çok destek oluyor. Vaktimiz hep odada geçiyor. O yüzden karantina süreci sıkıcı geçiyor ama biraz İngilizceye öğrenmeye ve kitap okumaya yoğunlaştım. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bunun dışında Gaziantep'te karantinada olduğum için bir iki kilo almış olabilirim. Çünkü bize çok iyi bakıyorlar ama futbolu çok özledim. Futboldan ilk kez bu kadar uzak kaldım. Çünkü antrenman yapmayı çok seviyorum” ifadelerini kullandı.
İSTANBULSPOR'DAN LİLLE'E TRANSFER SÜRECİ
Lille'e transfer süreci ile alakalı da açıklamalar yapan Zeki Çelik, "İstanbulspor'da çok başarılı oldum. Orada Yalçın Koşukavak hocam sayesinde çok şey öğrendim. Çünkü Yalçın Hoca modern futbolu çok iyi biliyor ve bunu bana çok iyi aşıladı. Ben de çok çalışarak kendimi geliştirdim ve sonrasında Lille takımı beni takip etmeye başladı. Sonrasında da bir Karabükspor maçı sonrası benimle görüşmek istediler ve ardından transfer süreci başladı. Lille'e transfer olacağım zaman ilk teklif geldiğinde takım düşme potasındaydı. O süreçte Süper Lig'de büyük takımlardan da teklifler vardı. Ben de Lille ile görüşmemde onlara ligde kalmanız halinde gelebileceğimi söyledim. Sonrasında Lille ligde kalınca da ben teklifi kabul ettim. Onlar da çok iyi ilgilendiler. İyi ki de gelmişim diyorum" dedi.
'HEDEFİM HEP YUKARI DOĞRU GİTMEK'
Transfer dedikoduları hakkında değerlendirmeler yapan Zeki Çelik, "Şimdi iki yıldır Lille'deyim. Burada mutluyum ama hedefim hep yukarı doğru gitmek. O yüzden daha iyi yerlerden teklif gelirse düşünürüm elbette ama sonuç olarak takımımda çok mutluyum. Bir yere gitmesem de takımımı seviyorum" diye belirtti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal