Zeki Çelik: 'Hayal Kırıklığı Oldu, Nasip Değilmiş!'

A Milli Futbol Takımı'nın Fransa'nın Lille kulübünde top koşturan genç futbolcusu Zeki Çelik, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

25.06.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-15:37) Zeki Çelik: 'Hayal Kırıklığı Oldu, Nasip Değilmiş!'

Fransa'da liglerin tescil olmasının sonrasında Türkiye'ye dönen Zeki Çelik, Gaziantep'te Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtta kaldığı zamanı ile ilgili konuştu.

Karantina boyunca hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadığını aktaran Zeki Çelik, "Karantina sürecinde herkes bana yardımcı oldu. Gaziantep FK'nin yurt dışından gelen futbolcuları da oradaydı. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Nihat Özdemir bize çok yardımcı oldu. Zor bir dönemdi ama hiçbir sıkıntı yaşamadım." ifadelerini kullandı.

'ODALARDA BÜTÜN İHTİYAÇLARIMIZ VARDI'

Milli takımın genç savunmacısı, bakanlık yurtlarında ihtiyaçları olan her şeyin verildiğini belirtti.

Coronavirüs salgını zamanında ülkeye geldiğini ve hiç kimsenin alışık olmadığı bir durumla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren 23 yaşındaki genç oyuncu, "Sürekli aynı odadaydım ve o dönem İngilizce ve Fransızcamı ilerletmek için çalışmalar yaptım. Dizi izledim, böyle zaman geçirdim. Bakanlık yurdundaki odamızda ne ihtiyacımız varsa temin temin edilmişti. Kişisel ihtiyaçlardan yemeklerimize kadar. Odalar konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadık." açıklamasını yaptı.

'ÇOK HAFİF ANTRENMANLAR YAPIYORUZ'

Zeki Çelik, Fransa'da 22 Ağustos'ta başlayacak gelecek sezon için çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Üç aydır sahaya çıkmadıklarını aktaran Zeki, "Futbolcular da artık başlamak istedi. Bu sezon öncesinin de öncesinin hazırlığı. Çok hafif antrenmanlar yapıyoruz. Temmuz'un 3'üne kadar çalışıp sonra 10 günlük yine ara vereceğiz. Sonra yeni sezon için çalışmalarımıza hız vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Fransa'da liglerin tescil kararının erken alınıp alınmadığına ilişkin Zeki, "O dönemde Fransa'da gerçekten vaka sayısı çok fazlaydı. Hükümet maçları başlatmaktan korktu. Biraz erken karar alındı ama o dönem için doğruydu. Şimdi baktığımız zaman, 'Evet, oynanabilirdi' diyoruz. O dönem bizler de oynamaktan korkmuştuk. Başlayan liglerde çok fazla sakatlık oldu. Bu açıdan baktığımızda doğru bir karardı. Lig iptal olmadan önce çok formdaydık. Lig bir anda bitince hayal kırıklığı oldu, çünkü Şampiyonlar Ligi'ne kalma hayalimiz vardı. Olmadı, nasip değilmiş." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal