Zejko Obradovic: 'Savunmamızın Kötü Olmasının Sebebi Tembellik'

Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası'nda yarı final maçında Türk Telekom'u 83-81 mağlup ederek final maçına adını yazdıran Fenerbahçe Beko'nun hocası Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

15.02.2020-09:41 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-09:36) Zejko Obradovic: 'Savunmamızın Kötü Olmasının Sebebi Tembellik'
Zeljko Obradovic, karşılaşmanın sonrasında yapılan basın toplantısında yaptığı konuşmada, rakipleri Türk Telekom'u da tebrik ederek, "Bu akşam çok iyi bir maç oynadılar. Maç içerisinde özellikle de ilk yarıda çok problemimiz oldu. Savunmamız ilk yarıda çok kötüydü. Bunun mutlaka bir sebebi vardır ama eğer bir yarı final oynuyorsanız ve bu eleme maçıysa her şeyinizle o sahada oynamanız gerekiyor." sözlerini söyledi.

"İlk çeyrekte sadece 3 faulle bitirebilirsek ve rakibe 23 sayı atmasını sağlarsak bu savunma açısından çok iyi bir şey değil." diyen Obradovic, "Savunmamızın kötü olmasının sebebi çok tembel oynadık ve onlarda hücum açısından çok iyiydiler. Bizim yapmak istediğimiz her şeyin farkına varıp ona göre önlem almamız gerekirdi." dedi.

Obradovic ikinci devrede tamamen farklı bir skorun olduğunu vurgulayarak, "Çok daha sert oynadık ve bütün savunma pozisyonları için savaştık. Maçta öne geçmeyi başardık. 5 sayı öndeydik. Ama hücum açısından kötü başladık. Yanlış paslar ve kötü kararlardan dolayı da maç yine başa baş oldu. Sonuçta oyuncular karakter gösterdi ve final oynama isteklerini gösterdiler. Oyuncularımı bu galibiyet için tebrik ediyorum. Şimdi Darüşşafaka Tekfen'e karşı oynayacağımız finale hazırlanma zamanı. Taraftarlarımıza da güzel atmosfer ve destekleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal