Zargo Toure: Sabah Ezan Sesiyle Uyanmanın Tarifi Yok

Trabzonspor’un yeni transferi Zargo Toure, Türkiye ve Trabzonspor hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

13.09.2018-12:50 - (Son Güncelleme: 13.09.2018-12:44) Zargo Toure: Sabah Ezan Sesiyle Uyanmanın Tarifi Yok

Trabzonspor'un Fransa’nın Lorient takımından kadrosuna kattığı Senegalli stoper Zargo Toure, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Futbol yaşantısına ülkesi Senegal’de başlayan 28 yaşındaki savunma oyuncusu, sırasıyla Boulogne, Le Havre ve Lorient takımlarında forma giymesinin ardından bu sezon Trabzonspor’la anlaştı. Türkiye’ye transfer olmadan önce, bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen ve geçtiğimiz sezondan beri Yeni Malatyaspor’da oynayan Issiar Dia ile görüştüğünü vurgulayan Toure, "Trabzonspor'un serüveninde rol almak benim adıma müthiş bir his. Kulüp bana güvendi, teknik heyet ve yöneticiler bana destek oldu. Ben de onları mahcup etmemek adına sabırsızlanıyorum. Ayrıca bu sezon alacağımız sonuçlara göre Şampiyonlar Ligi'ne gitme hayalim var." ifadelerini kullandı.

“MÜSLÜMANLARIN YAŞADIĞI BİR ÜLKEDE NEFES ALMAK HUZUR VERİYOR”

Yaşadığı sakatlığı atlattığını ve Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Aytemiz Alanyaspor’la oynanacak karşılaşmada forma giymek istediğini söyleyen deneyimli stoper, "Hocam görev verdiği takdirde sahada olacağım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Avrupa'nın pek çok ülkesinde bilinen ve Türkiye'nin en iyi ekiplerinden biri olduğu herkes tarafından doğrulanan bir kulüpteyim. Daha önce de belirttiğim üzere Türkiye benim ikinci evim. Müslümanların yaşadığı bir ülkede nefes almak huzur veriyor. Bizler Müslümanız ve camilere giderek dua etmeliyiz. İşimden kalan zamanlarda namazlarımı aksatmamaya çaba gösteriyorum. Ezan sesinin Allah'ın çağrısı olması dolayısıyla bir Müslüman için vazgeçilmezdir. Sabah onunla uyanmanın tarifi yok." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal