Zanka'dan 'Vatan Size Minnettar' Açıklaması

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Zanka "vatan size minnettar" tişörtü ile ilgili ülkesinde açıklamalarda bulundu.

11.11.2019-11:04 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-11:01)

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Zanka ülkesinde bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu.

Zanka "vatan size minnettar" tişörtü açıklamasında, "Tişörtü ilk gördüğümde 'Bu ne anlama geliyor?' dedim. Tercümana sordum ve Türk askerine destek amaçlı bir tişört olduğunu söylediler. Benim için bir ikilem oluştu. Maç öncesi 45 dakikam vardı ve doğru karar vermek kolay değildi. Ne yapmam gerektiği hakkında çok düşündüm. Şimdi bile farklı bir şey yapsaydım ne olurdu diye düşünüyorum. Ama sonuçlarının ne olacağını kestiremiyorum." ifalerini kullandı.

Zanka kendini eştirenlerede cevap verdi. Zanka, "Konu hakkında rahat rahat konuşup beni eleştirenler var. Onlara şunu sormak istiyorum: Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? İnsanları anlıyorum, eleştirilerini de anlıyorum ama beni de anlasınlar. Danimarka'dan çok daha farklı bir yerde yaşıyorum." açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'nin durum hakkındaki yaklaşımınada değinen Zanka, "Kulübüm Fenerbahçe çok anlayışlı. Benim hakkımda yapılan haberlerin farkındalar. Onlara da ikilem yaşadığımı ve Danimarka'da böyle şeylere alışık olmadığımı anlattım. Bir daha böyle bir konu olursa anlayış göstereceklerini söylediler. Hayatta her şeyde farklı bir tercih yapsaydım ne olur diye düşünürsünüz. Futbolda da durum böyledir..." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal