Zafer Soyunma Odasında Geldi

Erol Bulut: İkinci yarı öncesi soyunma odasında birkaç cümle kullandım. Sonrasında 2'yi, 3'ü bulduk. 4 ya da 5 de olabilirdi.

26.10.2020-09:15 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-09:14) Zafer Soyunma Odasında Geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor galibiyetiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Bulut, ilk yarı 1-0 kaybedilen mücadelenin, soyunma odasındaki konuşmanın sonucuyla değiştiğini söyledi. İşte Bulut'un açıklamaları: 1-0 geri düştükten sonra müthiş mücadele etti oyuncularım. 1'i istedik, 2'yi attık, 2'yi istedik, 3'ü attık, 4'ü de bulabilirdik çok iyi bir geri dönüş yaptık. Soyunma odasında birkaç sözümü takımı ikinci yarıda kendine getirdi.

BÖYLE DEVAM EDERSEK…

Böyle devam edersek daha çok galibiyeti hep birlikte alacağız. Futbolda sadece bir kanattan hücum, diğer kanatta defans kalacağın diye bir kaide yok. Hücum opsiyonlarını her iki kanat ve merkezden çalışıyoruz. İlk yarıda değerlendiremedik yakaladıklarımızı. İkinci yarı daha iyi yaptık ve galibiyet geldi.

HATALARI AZALTACAĞIZ

1'i attık, 2'yi istedik. Onu da attık, 3'ü istedik. 4'ü de atıyorduk. Trabzonspor gibi bir takımı geriden gelip yenmek çok zor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar namağlup olarak gitme şansımız olur. Çünkü o ruhla, o arzuyla oynuyoruz. Bazen bitiricilikte eksikliklerimiz oluyor, mutlaka hatalarımız da oluyor ama bunu minimum seviyeye indireceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal