Yusuf Yazıcı:"Ülkemizi O Turnuvalarda Temsil Etmek İstiyorum."

Fransa’nın Lille takımında kariyerine devam eden milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Avrupa Şampiyonası’nda oynama ihtimalininin olduğunu belirtti.

27.12.2019-17:21 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-17:13) Yusuf Yazıcı:"Ülkemizi O Turnuvalarda Temsil Etmek İstiyorum."

Fransa’nın Lille kulübünde oynayan Yusuf Yazıcı, tedavi olmak için gideceği Roma yolculuğundan hemen önce açıklamalarda bulundu.

Daha formda ve iyileşmiş olarak yeşil sahalara döneceğine inanan Yazıcı, “Şimdi Roma’ya gidiyorum. Önce bir kontrolden geçeceğim ondan sonra ameliyat olacağım. Doktorla temsilcilerim görüştü. Gidince daha kapsamlı konuşacağız. Bunlar futbolda olan şeyler, gol atmak gibi bir şey. Daha güçlü döneceğim. Şimdi Roma’ya gidiyorum. Milli Takım’la da orada oynayacağız, önceden kamp yapacağımız yerleri ziyaret etmeye gidiyorum. Belki yetişirim diye düşünüyorum. O yüzden ilk ben gidiyorum. Bakalım, havası nasıl, takıma da biraz bilgi veririm. Bunlar futbolun içinde olan şeyler, daha güçlü döneceğim” dedi.

2020 Avrupa Şampiyonası’nda takımına destek olmayı çok istediğini belirten milli oyuncu, “Allah’tan ümit kesilmez. Olabilir, belki daha erken dönebilirim, yetişebilirim çünkü çok istiyorum orada oynamayı. Türk futbolcusunun en büyük hayali, ülkemizi o turnuvalarda temsil etmek. İnşallah umuyorum ki oraya yetişeceğim” sözlerini dile getirdi.

Sakatlık geçirdikten sonra kendisine destek olan takımlara teşekkürlerini sunan oyuncu, “Şunu söylemek istiyorum, sakatlıktan sonra gerek kulüplerimiz gerekse büyük camialar ve taraftarlara çok teşekkür etmek istiyorum. Bana destek mesajları yolladılar, sağ olsunlar, var olsunlar. Onların bana olan sevgisini en kısa sürede geri dönüp hem onları hem de ülkemi en iyi şekilde temsil ederim ve En iyi şekilde Avrupa Şampiyonası’na yetişip ülkemize yardım etmek istiyorum” diye konuştu.

Lille takımının kendisine sakatlık süreci boyunca çok destek olduğunu aktaran Yusuf, “Özellikle bana bu süreçte en büyük desteği veren kulübüm Lille çok teşekkür ediyorum. Tedavimle ilgili bana her türlü desteği ve ilgiyi gösteriyorlar. Sağlıklı bir şekilde sahalara dönebilmem için her türlü imkanı sağlıyorlar. Bu süreçte takımımı yalnız bırakmak istemezdim. Orası benim ailem ve aileme kavuşmak içinde sabırsızım” dedi.

En son yeni yılla alakalı iyi dileklerde bulunan Yazıcı, “Herkese huzur, mutluluk ve sağlık getirecek bir yıl diliyorum. Milli takımla da güzel başarılar yaşayacağımız bir yıl olur inşallah” ifadelerini kullandı.

Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'yı ailesi ve yakınları yalnız bırakmazken, oyuncuyu havalimanında tedavi için Roma yoluna çıkmadan havalimanında uğurladılar.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal