Yusuf Yazıcı ve Cengiz Ünder'den Emine Bulut Cinayetine Tepki!

Kırıkkale'de eski eşi tarafından boğazından bıçaklanan Emine Bulut'un "Ben ölmek istemiyorum" demesi ve yanında olan 10 yaşındaki kızının "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı anlar ortaya çıktı.

23.08.2019-14:40 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-15:44) Yusuf Yazıcı ve Cengiz Ünder'den Emine Bulut Cinayetine Tepki!

Olay, 18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'ndeki kafede oldu. Fedai Baran, 4 sene önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede bir araya geldi. Fedai Baran ile Emine Bulut arasında tartışma çıktı. Kısa zamanda büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun farklı yerlerinden bıçakladı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Emine Bulut kanlar içerisinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar ardından gelen sağlık birimleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların bütün çabasına karşın yaşamını yitirdi.

CENGİZ ÜNDER

"Küçük kızın sadece annesi EmineBulut değil. Dünü, bugünü ve yarını da öldü. Kadın cinayetlerine alışmayacağız, susmayacağız"

YUSUF YAZICI

"Kalbim acıyor, kelimeler boğazımda düğümleniyor. Ne konuşacak ne de söyleyecek sözüm var duygularımı anlatan. Ancak bu vahşetin durması için şimdi susmadan, haykırarak umut ediyorum ki devletimiz bu canileri en ağır şekilde cezalandıracaktır. SUSMAYACAĞIZ!"

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal