Yusuf Yazıcı: 'Ligin En İyi Takımı Trabzonspor'

Fransız ekibi Lille'de görev yapan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı Trabzonspor’a ilişkin açıklamalar yaptı.

06.06.2020-13:03 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-12:57) Yusuf Yazıcı: 'Ligin En İyi Takımı Trabzonspor'

Türk futbol tarihinin en pahalı yerli futbolcu (17.5 milyon Euro) transferlerinden biri olan ve Lille'de kariyerini sürdüren milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, Trabzonspor’a ilişkin açıklamalar yaptı.

'LİGİN EN İYİ TAKIMI TRABZONSPOR'

"Futbolda başarıyı getiren birçok özellik var şu anda Trabzonspor'da. Bir kere oturmuş bir kadro. Birlikte oynamaya alışkınlar ve bu enerjileri sahaya yansıyor. Yerlisi, yabancısı herkes takımı çok benimsemiş ve 0'ünü sahaya koyuyor. Birlikte olmaktan, birlikte oynamaktan zevk alıyorlar. Hüseyin hoca da bu olumlu tabloya çok katkı yapıyor. Bence şu anda ligin en iyi futbol oynayan, en pozitif takımı Trabzonspor.

'FORMAMIN EMEKLİ EDİLMESİ GURUR VERDİ'

"Trabzonspor'da 97 numaralı formamın emekli edilmesi tek kelime ile gurur verdi. Konu Trabzon ve futbol olunca efsane olarak adlandıracağımız onlarca büyüğüm var benim. Bu şehrin futbol tarihi efsane isimlerle dolu. Ben o efsaneleri izleyerek, onların başarılarını dinleyerek büyüdüm. O isimlerin var ettiği bir camia tarafından böylesi güzel bir şekilde onurlandırılmak insanı gururlandırıyor. Layık gören herkese çok teşekkür ederim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal