Yusuf Yazıcı La Liga Yolunda! Resmi Açıklama Bekleniyor

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı yeni sezonda İspanya La Liga’da forma giymeye çok yakın…

10.08.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-12:39) Yusuf Yazıcı La Liga Yolunda! Resmi Açıklama Bekleniyor

Uzun bir süredir adı Avrupa takımlarıyla anılan Trabzonspor’un milli futbolcusu Yusuf Yazıcı, yeni sezon öncesi takımdan ayrılıyor...

Geride kalan sezonda başarılı performansı sonrası milli takım formasını sırtına geçiren ve Avrupa'nın önemli takımlarının radarına giren Yusuf Yazıcı için Trabzonspor yönetiminin, La Liga takımlarından Real Sociedad ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

13 MİLYON EURO BONSERVİS

Real Sociedad’ın, Yusuf Yazıcı için Trabzonspor’a 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ve Yusuf'un bir sonraki satışından Trabzonspor’a %25 pay vereceği kaydedildi. Bordo mavili ekibe 13 milyon euro kazandırarak takımdan ayrılacak olan Yusuf Yazıcı, Gökdeniz Karadeniz'e ait bonservis rekorunu da kırmayı başaracak. Bu transferle 21 yaşındaki oyuncu, 2007-2008 sezonunda Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'a 8.7 milyon euro karşılığında transfer olan Gökdeniz'in rekorunu kırarak Trabzonspor'a en çok para kazandıran oyuncu unvanının yeni sahibi olacak.

Trabzonspor altyapısında yetişen genç futbolcu, Karadeniz temsilcisi ile çıktığı 56 karşılaşmada 18 kez gol sevinci yaşadı.

İki ekibin son detayları ortadan kaldırmasının ardından transferin resmen açıklanması bekleniyor.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal