'Yusuf Yazıcı Hepimize Örnek Oldu'

Trabzonspor’un genç oyuncusu Muhammet Akpınar, özel açıklamalarda bulundu. Akpınar, Yusuf Yazıcı Avrupa’ya giderek hepimize örnek oldu dedi.

03.02.2020-15:17 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-15:12) 'Yusuf Yazıcı Hepimize Örnek Oldu'

Trabzonspor’un genç oyuncusu Muhammet Akpınar, özel açıklamalarda bulundu. Akpınar, Yusuf Yazıcı Avrupa’ya giderek hepimize örnek oldu.

İşte o açıklamalar:

En büyük örnek Yusuf Yazıcı abi. Kendi yolunu çizdi. En başından itibaren hayali Avrupa'ydı. Bunu başardı. Bir röportajını dinlemiştim, "Hayallerimi kafamda oluşturuyorum ama ilk önce günümü kuruyorum. Bugünkü hayallerimin peşinde koşuyorum" demişti. Ben de aynı şekilde adım adım, yavaş yavaş yükselmek istiyorum. Aynı o kafadayım. "İlk önce günümde nasıl olmalıyım"ı düşünüyorum. Sözleşmem sona erdiğinde önceliğim her zaman

Trabzonspor. Çünkü bana her şeyimi Trabzonspor verdi. Buralara gelebildiysem önceliğim her zaman Trabzonspor'dur. Bana güvendiler, şans verdiler. Sözleşme imzalattılar. Sözleşmem ömür boyu bu takımla. Biteceğini hiç düşünmüyorum.

Premier Lig'i seviyorum. Koşmaya, mücadele etmeye bayılıyorum. İkili mücadeleye gireyim, yere düşeyim, rakip bana sıkı müdahale etsin, ben ona aynı şekilde karşılık vereyim. Premier Lig de böyle bir lig. İngiltere'de benim için en güzel örnek de Cenk abi. Boş olduğum zaman hep onu izliyorum. İngiliz takımlarının idmanlarını takip ediyorum. Liverpool, Manchester City nasıl idman yapıyor hep izliyorum.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal