Yusuf Şimşek'ten Nwakaeme Sözleri!

Balıkesirspor teknik adamı Yusuf Şimşek, coronavirüsü salgını sebebiyle lige verilen arada ciddi bir konuşma yaptı. Yusuf Şimşek Trabzonspor'lu Nwakaeme hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

27.03.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-11:53) Yusuf Şimşek'ten Nwakaeme Sözleri!
TFF 1.Lig takımı Balıkesirspor'un teknik adamı Yusuf Şimşek, Coronavirüsü sebebiyle lige verilen arada Radyospor'dan Salim Manav'ın sorularını cevapladı.

Yusuf Şimşek futbolculuk zamanlarıyla alakalı spor yazarı Mehmet Demirkol'un sözleri üstüne çarpıcı sözler söyledi

Yusuf Şimşek, Mehmet Demirkol'un kendisiyle alakalı söylediği "Trabzonsporlu Nwakaeme, adam geçme özelliği açısından bana Yusuf Şimşek'i hatırlatıyor." cümleleriyle alakalı olarak, "Mehmet Ağabey'e teşekkür ediyorum. Yıllar geçse de unutulmamak çok güzel. Futbolculuğum döneminde daha iyi şeyler yapabilirdim ama olmadı. Futbolculuk döneminde hatalar yaptım yoksa dünya beni konuşurdu. Bu hataları yapmasaydım; dünya futbolunda söz sahibi olurdum. Ben kendisiyle yüzleşen biriyim. Geçmişten ders aldım." diye konuştu.

NWAKAEME'Yİ BEĞENİYORUM

Yusuf Şimşek, "Teknik direktörlük kariyerimde de hatalarım oldu, hepsinden ders çıkarttım. Umarım teknik direktörlük kariyerimde daha güzel bir kariyere imza atarım. Trabzonsporlu Nwekame'yi çok beğeniyorum." sözlerini söyledi.

Yusuf Şimşek futbolculuk hayatı süresince Denizlispor, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını uzun zaman terletirken hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş ile şampiyonluk gördü. Kısa mesafede rakibin saf dışı bırakabilen Yusuf Şimşek için, "telefon kulübesinde adam geçebilir" sözleri söyleniyordu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal