Yusuf Şimşek: 'Ligler 12 Haziran'da Değil De 19 Haziran'da Başlayabilir'

TFF 1. Lig takımlarından Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un teknik adamı Yusuf Şimşek, yeni tip coronavirüs (Covid-19) pandemisi sebebiyle askıya alınan ligin 12 Haziran yerine 19 Haziran'da başlatılmasını tavsiye etti.

07.05.2020-15:12 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-15:07) Yusuf Şimşek: 'Ligler 12 Haziran'da Değil De 19 Haziran'da Başlayabilir'
Yusuf Şimşek, basın mensuplarına gerçekleştirdiği konuşmada, ekipteki bütün futbolcuların coronavirüs testi yapılmasının ardından 11 Mayıs'ta idmanlara başlayacaklarını belirtti.

Futbolculara 4'erli ekipler şeklinde antrenman yaptıracaklarından bahseden Şimşek, ilk 10 gün topsuz çalışacaklarını söyledi.

Pandemiyi ciddiye alarak gerçek bir izolasyon ve kamp süreci yapacaklarını belirten Şimşek, şu sözleri söyledi:

"Yabancı oyuncularımız zaten kulüpte, onlar bireysel antrenman yapıyor. Onlarla ilgili bir problemim olmayacak. Süper Lig belirtilen tarihte başlayabilir. TFF 1. Lig tarih olarak biraz daha geç başlayabilir. 12 Haziran'da değil de 19 Haziran'da başlayabilir. Bu da ülkemizdeki salgınla mücadeledeki süreci daha iyi görmemizi sağlar. Bunun fikstürde bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum. İlerleyen süreçte haftada iki maç oynayıp lig bitirilebilir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal