Yusuf Kıraç, AA’nın 100. Yılını Kutladı

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yusuf Kıraç, Anadolu Ajansının (AA) 100. kuruluş yıl dönümünü tebrik ederek, AA’nın bütün kategorilerdeki spor başarılarının en ciddi tanığı olduğunu söyledi.

06.04.2020-18:08 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-18:06) Yusuf Kıraç, AA’nın 100. Yılını Kutladı

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yusuf Kıraç, Anadolu Ajansının (AA) 100. kuruluş yılını kutlayarak, AA’nın bütün kategorilerde spor başarılarının en önemli tanığı olduğunu ifade etti. Yusuf Kıraç, AA muhabirine konuştuğu röportajda şu ifadeleri kullandı: "Halkı doğru bilgilendirmeyi en önemi ülküsü edinen bu güzide kurumumuz Türkiye Büyük Millet Meclisinden 17 gün önce kurularak milletimizin yokluk içinde var ettiği cumhuriyetimizin temeli haline gelmiştir."

AA’nın 100 senedir doğru bilginin, tarafsız haberciliğin ve kamu yayıncılığının sesi olduğunu söyleyen Kıraç, "AA, dünya geneline yayılan muhabir ağıyla da ülkemizin doğru habere erişmesinde pay sahibidir. Bunun yanı sıra tüm spor branşlarını takip ederek gerek amatör gerek profesyonel sporcuların başarılarının da en önemli tanığı olmuştur." şeklinde konuştu.

Milli Mücadele zamanında Anadolu’nun sesinin bütün dünyaya duyurulmasında AA’nın çok büyük yardımının olduğunu belirten Kıraç, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün teşvikleriyle kurulan, Türk medyasının vazgeçilmez unsurları arasında yer alan AA’nın 100’üncü yılını tebrik ediyorum. İlkeli, objektif yayınından ödün vermeyen, cumhuriyetimizle yaşıt kurumumuza emek veren çalışanlara başarılar ve esenlikler diliyorum." açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal