Yusuf Günay: 'Seçimden Korkmuyoruz!'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, seçim gibi bir zorunluluklarının olmadığı söyledi.

12.02.2020-09:23 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-09:17) Yusuf Günay: 'Seçimden Korkmuyoruz!'
Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin Mart 2019'da gerçekleşen Olağan Mali Genel Kurulu toplantısından sonra idari taraftan ibrasının olması üzerine kulübe kayyum atanmasına yönelik olarak açılan davanın ilk duruşması dün yapıldı.

Mahkeme davanın reddinde karar kıldı. Buna göre Galatasaray Kulübü Derneği'ne kayyum atanmayacak. Konuyu değerlendiren Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay "Bizim seçime gitmek gibi bir zorunluluğumuz yok. Tedbir kararları yürürlükte" ifadelerini kullandı.

"KONSANTRASYONU BOZMAK DOĞRU DEĞİL"

Yusuf Günay, "Neyin hukuka uygun olup olmadığını bilecek tecrübe ve birikime sahibiz" diyerek şunları söyledi: "Biz seçime gitmek zorunda olduğumuz bir ortamda 1 gün dahi kalmayız. Hukuka aykırı davranmayız. Seçimden kaçmamız, korkmamız gibi bir durum söz konusu değil Neden korkalım! Ama Galatasaray'ın seçime gitme zorunluluğu olmadığı halde, üçüncü sene üst üste şampiyon olma şansımızın yükseldiği şu günlerde tekrar camianın konsantrasyonunu bozmak doğru değil." sözlerini kullandı.

"HİZMETLERİMİZ GÖZDEN GELİNMEMELİ"

Kulübün hem parasal hem de sportif olarak koca bir çıkmazdayken Ocak 2018'de seçime gittiğini söyleyen Yusuf Günay, "Galatasaray batıyor, iflas ediyor şeklinde manşetler atılıyordu. Avrupa'dan men edileceğimiz bir tablo vardı. Mustafa Cengiz yönetimi 2 konuya odaklandı. Uzun süredir bekleyen sermaye artışı yapıldı. Kulübün Avrupa'dan men edilmemesi konusunda UEFA ikna edildi. Ayrıca stat, loca gelirleri misli ile artarak, Galatasaray'ın gelirlerinde de çok ciddi artış sağlandı. Mağazacılık yüzde 50 artmış. Ayrıca şampiyon olmuşsunuz" sözleriyle hizmetlerinin küçümsenmemesini vurguladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal