Yuri Semin: Hücum Oynamaya Çalıştık, Sonunda Galibiyeti Bulduk

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta mücadelesinde konuk ettiği Galatasaray’ı 2-0 mağlup eden Lokomotiv Moskova’nın teknik direktörü Yuri Semin, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

29.11.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-10:35) Yuri Semin: Hücum Oynamaya Çalıştık, Sonunda Galibiyeti Bulduk

Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. Haftasında evinde Galatasaray’ı 2-0’la geçen Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın deneyimli teknik adamı Yuri Semin, "Daha önceki karşılaşmalarımızda pozisyon bulmamıza karşın gol atamıyorduk. Bu maçta golleri bulabildik." dedi.

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Yuri Semin, Galatasaray karşılaşması sonrası basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Maçın dostane bir hava içerisinde oynandığını vurgulayan Semin, "Grupta bu karşılaşmaya dek puanımız bulunmuyordu ve bunu hak etmemiştik. Bu müsabakada hücum oynamaya çalıştık. Sonunda da galibiyeti bulduk." değerlendirmesinde bulundu.

Futbolcularını Galatasaray karşılaşmasına motive etmek adına ekstra bir çaba harcamadığını söyleyen Semin, “Zira Şampiyonlar Ligi’nde yer almak herkese kısmet olmaz. Rakibimiz Galatasaray da güçlü bir ekip. Keşke 3. golü de bulabilseydik.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın da pozisyonları olduğunu söyleyen 71 yaşındaki teknik adam, “Bu pozisyonlarda kaleci Guilherme bize yardım etti. Müsabaka 2-2 de sonuçlanabilirdi fakat İstanbul’da oynadığımız ilk maç da 3-3 bitebilirdi.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal