Yuri Alberto, Fenerbahçe'yi İstiyor!

Brezilya'nın Santos Kulübü’nde oynayan Yuri Alberto, takımının 15 Mayıs'ta sunduğu kontrat uzatma teklifini kabul etmezken Fenerbahçe ile anlaşmış olabileceği iddia edildi.

27.05.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-15:31) Yuri Alberto, Fenerbahçe'yi İstiyor!

Gelecek sezon için bonservis ücreti olmayan ve genç futbolculara yönelen Fenerbahçe, bu aşamada seçtiği hedeflerden Santos’ta görev yapan Yuri Alberto'nun transferinde mutlu sona yaklaşabilir.

UOL'un yaptığı habere göre kontratı 31 Temmuz'da sona erecek futbolcu için kulübü Santos, 15 Mayıs'ta yeni bir kontrat teklifinde bulunurken bunu federasyon kayıtlarına da ekletti. Santos, 18 yaşındaki genç futbolcusuna sunduğu teklifin kayıtlarda yer almasını ve muhtemel transfer için kendilerine öncelik sağlamasını talep etti.

Ancak kontratı 31 Temmuz'da sona erecek futbolcunun şu an için başka bir kulüple ön protokol yapmış olabileceği iddia edilirken kendisine Avrupa'dan ilgi gösteren kulübün Fenerbahçe olduğu öne sürüldü.

Uzun zamandır Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan 18 yaşındaki genç yıldızın, henüz takımı ile anlaşma imzalamamış olması yaz aylarında sarı- lacivertlilere transfer olacağı olasılığını da güçlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal