Yunus Mallı'dan Fenerbahçe'ye Övgü!

Yunus Ballı, Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.

23.07.2019-13:00 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-12:55) Yunus Mallı'dan Fenerbahçe'ye Övgü!

Geçtiğimiz günlerde Yunus Mallı'nın takımı Wolfsburg ile hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Gurbetçi oyuncumuz Yunus Mallı da maça ilk 11'de başlamıştı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Yunus Mallı, Fenerbahçe'nin durumunu değerlendirdi. İşte satır başları.

Güzel bir maç oldu

 "Genel olarak iki taraf için de iyi bir hazırlık maçı oldu. Doğal olarak iki tarafta da yorgunluk var. İki takım da şu an yoğun bir şekilde yeni sezona hazırlanıyor. İnşallah iki takım da güzel bir sezon geçirir." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçenin durumu

"Fenerbahçe şimdiye kadar güzel transferler yaptı. Tebrik etmek gerek. Özellikle Max Kruse. Son yıllarda Bundesliga'da takip ettiğimiz bir oyuncu. Oynadığı takımlarda iyi işler yaptı. Bu sezon da Max Kruse'nin Fenerbahçe'de iyi işler yapacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin geçen sezondan da daha iyi bir sıralama elde edeceğine inanıyorum."

Kruse transferi hakkında

Kruse'nin önemli yeteneklere sahip bir oyuncu olduğunu aktaran 27 yaşındaki futbolcu, "Hem gol atabilen hem de takım arkadaşlarına iyi pas atıp, gol pozisyonuna sokmayı iyi bilen bir oyuncu. Tecrübesi de var. Son yıllarda oynadığı takımlarda Mönchengladbach, Wolfsburg, Werder Bremen olsun, her yerde iyi işler yaptı. Fenerbahçe'ye de katkıda bulunacağını düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal