Yunus Mallı: Grubu Lider Bitirmek İçin Fırsatımız Var

A Milli Futbol Takımı oyuncularından Yunus Mallı, Bosna Hersek ve Rusya karşılaşmaları öncesinde değerlendirmeler yaptı.

09.10.2018-11:07 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-11:02) Yunus Mallı: Grubu Lider Bitirmek İçin Fırsatımız Var

Milli futbolcu Yunus Mallı, çok önemli iki karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Bu iki müsabaka için kendimizi iyi hazırlamayı hedefliyoruz. Bizim adımıza Rusya karşılaşmasından önce Bosna Hersek ciddi bir sınav olacak. Son İsveç karşılaşmasından 3 puanla ayrılmamız moralimiz açısından çok önemliydi. İnşallah bu galibiyetin devamını da getiririz." ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki orta saha, UEFA Uluslar Ligi'nin kendileri açısından Avrupa Şampiyonası'na katılma konusunda kısa yol anlamına geldiğini vurgularken şunları söyledi:

"Öncelikle yeni organizasyon sistemi güzel bir şey. Sonuç olarak Avrupa Şampiyonası'na gitmek adına alternatif ve kısa bir yol. Hepimiz bu organizasyona çok değer veriyoruz. Grubu lider bitirmek için fırsatımız hala var. Bu yüzden Rusya'da 3 puana ihtiyacımız var. Özel karşılaşmaların sayısını azaltmak ve resmi müsabakaların sayısını yükseltmek adına güzel bir yol. İyi hazırlanıp başarılı olmayı hedefliyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal