Yunanistan’da Hakeme Şiddet, Lig Maçlarına Erteleme Getirdi!

Yunanistan Süper Ligi'nde bu hafta oynanması gereken müsabakalar, FIFA kokartlı hakem Thanasis Tzilos'a gerçekleştirilen saldırıyı protesto eden meslektaşlarının karşılaşmalara çıkmama kararı sebebiyle ertelendi.

21.12.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-15:15) Yunanistan’da Hakeme Şiddet, Lig Maçlarına Erteleme Getirdi!

Yunanistan Hakem Komitesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, FIFA kokartlı hakem Thanasis Tzilos'a yapılan fiziksel saldırıyı protesto etmek için, bu hafta oynanması gereken lig müsabakalarına çıkmama kararı verildiği ifade edildi.

Komite tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinde hakemlere yapılan saldırıların endişe verici hale geldiği belirtilerek, "Hakemlerin güvenliği son derece önemlidir. Bu tarz saldırılara izin verilmemesi adına gereken önlemler derhal alınmalıdır." denildi.

Yunanistan Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise söz konusu saldırıdan dolayı bu hafta yapılması planlanan maçların ertelendiği ve devre arasından sonra lige devam edileceği aktarıldı.

Kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli, hafta içinde Larissa şehrinde hakem Tzilos'a saldırıda bulanarak yaralamıştı. Evinin çevresindeki bir bölgede yapılan saldırıda kafasından ve ayaklarından yaralanan hakem, hastaneye kaldırılmış ve tedavisi sonrası taburcu edilmişti.

Yunanistan futbolunda yaşanan şiddet olayları sebebiyle, son yıllarda pek çok kez lig müsabakaları ertelenmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal