Yücel İldiz, Emenike İddialarını Yanıtladı!

Spor Toto 1. Lig'in ilk yarısını 2. sırada kapatan Denizlispor’da teknik direktör Yücel İldiz, son dönemde ismi Ege temsilcisiyle anılan eski öğrencisi Emmanuel Emenike hakkındaki haberlere yanıt verdi.

26.12.2018-15:18 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-15:10) Yücel İldiz, Emenike İddialarını Yanıtladı!

Ligin ikinci devresine güçlü bir kadro ile girerek Süper Lig’e yükselme hesapları yapan Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz, ismi yeşil siyahlı takımla anılan eski oyuncusu Emmanuel Emenike ve transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalar yaptı.

Kardemir Karabükspor'u çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Emenike ile sık sık görüştüğünü belirten Yücel İldiz, "Emenike ile sohbet ediyoruz. O beni arar, ben de onu. Emenike gibi bir oyuncuyu kim takımında görmek istemez ki. Ama işin bir de ekonomik tarafı var. Kendisine Çin kulüplerinden teklifler geldiğini biliyorum. Emenike’nin kalitesi ortada, her hoca onu kadrosunda görmek ister. Fakat biz de bütçemize göre hareket etmeliyiz.” şeklinde konuştu.

31 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, son olarak Yunanistan ekiplerinden Olympiakos'ta forma giymişti. Deneyimli forvet sezon başından bu yana herhangi bir takımda oynamıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal