Younes Belhanda'dan Şaşırtan Teklif!

Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda, coronavirüs zamanlarında yönetimin elini rahatlatmak için şaşırtan bir teklifte bulundu.

29.04.2020-15:56 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-15:49) Younes Belhanda'dan Şaşırtan Teklif!

Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda, yeni tip coronavirüs zamanlarında yönetimin elini rahatlatmak için flaş bir teklifte bulunuldu. Faslı futbolcu, Galatasaray yönetimine "Sözleşmemi uzatırsanız, indirimi kabul ederim" açıklamasında bulundu.

'SÖZLEŞMEMİ UZATIRSANIZ, İNDİRİMİ KABUL EDERİM'

Galatasaray'a geldiği tarihten beri performansı ve yaptığı hareketler ile herkesi ikiye bölen Younes Belhanda'dan yönetimi düşündüren teklif. Coronavirüs sebebiyle ekonomik açıdan problemler yaşayan yönetime haber gönderen Faslı oyuncu, "Sözleşmemi uzatırsanız, indirimi kabul ederim" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM ŞAŞKIN

Sarı- kırmızılı takımda gösterdiği performansla bazı kesimler tarafından top tutulan, kimilerinin ise takdirini toplayan Belhanda'nın bu önerisi sonrasında yönetim nasıl hareket edeceğini şaşırdı.

Senelik olarak net 3 milyon 575 bin Euro alan 30 yaşındaki futbolcuyu iyi bir teklif verilmesi durumunda göndermek isteyen sarı- kırmızılı yöneticiler, şu sıralar bu teklifi beklemeye aldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal