Yönetime Seslendi! 'Ne Yapın Edin Bu Adamı Kaçırmayın'

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'la ilgili 'Bu takımda kalmalı' dedi.

27.06.2020-21:53 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-22:08) Yönetime Seslendi! 'Ne Yapın Edin Bu Adamı Kaçırmayın'
Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'u 3-2 yendiği maçın ardından Rıdvan Dilmen, Hasan Ali Kaldırım hakkında açıklamalarda bulundı

HASAN ALİ KALDIRIM BU TAKIMIN KAPTANI

Fenerbahçe'nin Hasan Ali Kaldırım'ı gelecek sezon düşünmediğini ifade eden Dilmen, "Hasan Ali Kaldırım, Başakşehir haberlerini boşuna yazmazlar. Kontratı biten bir oyuncu ile bugüne kadar anlaşmadılarsa, anlaşmayacaklardır. Ancak bence, Hasan Ali Kaldırım bu takımda kalmalı. Bu takımın kaptanı, olağanüstü bir durumu yoksa kaybedilmesi doğru olmaz" dedi.

CLİCHY BELLİ BİR YAŞA GELDİ

Hasan Ali Kaldırım'ın Caner Erkin'in gelmesi durumunda dahi oynayabileceğinin altını çizen Dilmen, "Caner Erkin gelse bile önde oynayabilir. Hasan Ali arkada oynar. Fenerbahçe'nin kenarlarda çizgiye inip orta yapacak oyuncuya ihtiyaç duyuyor. Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım olmadığı için sezonu kaybetti. Gael Clichy belli bir yaşa geldi, Clichy ile devam edilirse, Hasan Ali gibi oyuncu oynatmazsanız, geriye gider" şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal